Flash belleği kullandıktan sonra çıkan şey virüs mü?

fcn17

Hectopat
Screenshot 2025-02-22 141558.png

Bugün flash belleği kullandıktan sonra böyle bir şey çıktı. Dosya konumu görüntüleye basınca kullanılamıyor uyarısı çıkıyor. Ve bilgisayarımda her şeyim C: Klasöründe yüklü neden burada D: Yazıyor bilmiyorum. Kaspersky free kullanıyorum tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Bu virüs müdür? Virüsse nasıl kaldırabilirim? Format atsam gider mi?

Eki Görüntüle 2430072

Bugün flash belleği kullandıktan sonra böyle bir şey çıktı. Dosya konumu görüntüleye basınca kullanılamıyor uyarısı çıkıyor. Ve bilgisayarımda her şeyim C: Klasöründe yüklü neden burada D: Yazıyor bilmiyorum. Kaspersky free kullanıyorum tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Bu virüs müdür? Virüsse nasıl kaldırabilirim? Format atsam gider mi?
Büyük ihtimalle virüs gibi hocam. VirusTotal'den tarama yapın.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2430072

Virüs değil sanırım herhangi bir flash belleği takınca bende de benzeri cıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı