K king22j Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 104 Çözümler 1 26 Temmuz 2017 #1 Öncelikle herkese iyi günler. Flash bellekler RAM olarak kullaniliyormus. Ne kadar etkisi olur yani PC'de hizlanma olur mu? PC'm 2 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2017
Öncelikle herkese iyi günler. Flash bellekler RAM olarak kullaniliyormus. Ne kadar etkisi olur yani PC'de hizlanma olur mu? PC'm 2 GB RAM.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Temmuz 2017 #2 ReadyBoost olarak geçiyor. Ancak pek yararlı olduğu söylenemez. 2 GB RAM'li sisteminizde USB 3.1 olmadığını düşünürsek herhangi bir performans artışı yaşamanız pek olası değil. Zaten USB'lerin okuma/yazma hızı RAM'lere göre çok çok düşük.
ReadyBoost olarak geçiyor. Ancak pek yararlı olduğu söylenemez. 2 GB RAM'li sisteminizde USB 3.1 olmadığını düşünürsek herhangi bir performans artışı yaşamanız pek olası değil. Zaten USB'lerin okuma/yazma hızı RAM'lere göre çok çok düşük.