6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 29 Ocak 2023 #1 Merhaba. Flash belleği takıp çıkarınca belleğin içindeki dosyalar siliniyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Flash belleği takıp çıkarınca belleğin içindeki dosyalar siliniyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Virüs taraması. Artı 0 Eksi Çözüm
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Flash Bellekte sorun vardır ya da içinde virüs vardır. Artı 0 Eksi
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.519 Çözümler 90 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 Tarih Delisi dedi: Merhaba. Flash belleği takıp çıkarınca belleğin içindeki dosyalar siliniyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Virüs sorunu olabilir. Tarama yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Tarih Delisi dedi: Merhaba. Flash belleği takıp çıkarınca belleğin içindeki dosyalar siliniyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Virüs sorunu olabilir. Tarama yapmanızı öneririm.
KS KS 6 617652 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 316 30 Ocak 2023 #5 MatraxPat dedi: Virüs taraması. Genişletmek için tıkla... kardesgarantisibenim dedi: Flash bellekte sorun vardır ya da içinde virüs vardır. Genişletmek için tıkla... ahmttrn dedi: Virüs sorunu olabilir. Tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet virüs varmış. Tarama yaptım ve virüsleri kaldırdım, sorun çözüldü teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
MatraxPat dedi: Virüs taraması. Genişletmek için tıkla... kardesgarantisibenim dedi: Flash bellekte sorun vardır ya da içinde virüs vardır. Genişletmek için tıkla... ahmttrn dedi: Virüs sorunu olabilir. Tarama yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Evet virüs varmış. Tarama yaptım ve virüsleri kaldırdım, sorun çözüldü teşekkürler.