LiL PRZ Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2020 #1 Öncelikle herkese selamlar format flashı oluştururken flashım hata verdi ve gözükmüyor. Flashıma formatta atamıyorum bu hataları veriyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
Öncelikle herkese selamlar format flashı oluştururken flashım hata verdi ve gözükmüyor. Flashıma formatta atamıyorum bu hataları veriyor. Çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 14 Nisan 2020 #2 Windows 10'u indirin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 10'u indirin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ADİL ALPEREN ÇİFTCİ Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 377 Çözümler 2 Yer Konya/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ass.Dr 14 Nisan 2020 #3 BIOS ayarlarından Secure Boot seçeneğini disable yapmayı deneyebilirsin.
Ümit Şahin87 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 701 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım 14 Nisan 2020 #4 Linux Mint Cinnamon da Gparted programı ile düzelmek mümkün.