technodeha Hectopat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 41 18 Ekim 2014 #1 Başlıktaki gibi ve bilgisayarımda gözükmüyor. Sadece disk yönetiminde gözüküyor. Büyük ihtimal sürücü harfi silindi ekleyemiyorum da. (Flash bellek Verbatim Store 'n' Go, Bigisayarda Tamamen Windows 10 Yüklü ) Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2014
Başlıktaki gibi ve bilgisayarımda gözükmüyor. Sadece disk yönetiminde gözüküyor. Büyük ihtimal sürücü harfi silindi ekleyemiyorum da. (Flash bellek Verbatim Store 'n' Go, Bigisayarda Tamamen Windows 10 Yüklü )
Mehmet ÇAMCI Hectopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 239 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2014 #2 USB Disk Stroge Format Tool programını indirerek NTFS olarak biçimlendirmeyi deneyin.
Hakan AK Megapat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 542 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #3 Restorer Ultimate programı ile verilerini kurtarıp, NTFS olarak biçimlendir. Ayrıca bilgisayar çözümlerinde tek bir yol yoktur. Cevabını bilmese bile sana veya diğer yorum yapacak arkadaşlara bir ipucu bırakabilir.
Restorer Ultimate programı ile verilerini kurtarıp, NTFS olarak biçimlendir. Ayrıca bilgisayar çözümlerinde tek bir yol yoktur. Cevabını bilmese bile sana veya diğer yorum yapacak arkadaşlara bir ipucu bırakabilir.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Ekim 2014 #4 Usb belleğin içinde lazım olmayan şeyler varsa. Linux live bir sistemde biçimlendirin.