Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.025 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Temmuz 2022 #1 Okuldan flash bellek aldım fakat birkaç okul bilgisayarına taktığım için temiz mi emin olamıyorum. Belleği nasıl tertemiz yapabilirim? Sürekli gelen "sorun var. Düzeltin." bildiriminden de kurtulmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Okuldan flash bellek aldım fakat birkaç okul bilgisayarına taktığım için temiz mi emin olamıyorum. Belleği nasıl tertemiz yapabilirim? Sürekli gelen "sorun var. Düzeltin." bildiriminden de kurtulmak istiyorum.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 723 Çözümler 6 4 Temmuz 2022 #2 Flash belleği tertemiz yapmak istiyorsan biçimlendir gitsin kanka
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.025 Makaleler 15 Çözümler 477 Yer Türkiye Cumhuriyeti 5 Temmuz 2022 #3 abadestliveled dedi: Flash belleği tertemiz yapmak istiyorsan biçimlendir gitsin kanka Genişletmek için tıkla... Hiç biçimlendirmedim.
abadestliveled dedi: Flash belleği tertemiz yapmak istiyorsan biçimlendir gitsin kanka Genişletmek için tıkla... Hiç biçimlendirmedim.