Flash bellek 2 adet gözüküyor

iRepLys

Hectopat
Daha fazla  
Flash belleği temizlemek için bilgisayara taktım. İki adet flash bellek takılmış gibi gözüküyordu. Birisi 89 MB diğeri 14 GB idi. 89 MB olanla ilgili bir şey yapmaya kalkınca disk yazma korumalı hatasını alıyordum. Araştırdım araştırdım yapmadığım şey kalmadı bir türlü kaldıramadım bunu. Fiziksel bir tuşu da yok. Daha sonra özellikleriyle oynayıp tamama basınca yanıt vermedi. Ben de flash belleği çıkardım. Tekrar taktığımda sağ alt tarafta depolama aygıtı olarak gözüküyor ama ne disk yönetiminde ne de bilgisayarım kısmında gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video başlığına takılmayın, yapmanız gereken bunlar.
(Çalıştır'a diskmgmt.msc yazıyor videoda.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Format diski falansa veya en basitinden Ventoy tarzı bir program ile biçimlendirildiyse muhtemelen EFI bölü müdür?

Reklam için yapılmış eşantiyon bir flash bellek. 89MB olan bölümde katalog var. Şu an flash bellek bende değil ama FAT32 diye hatırlıyorum yanlış olmasın.

Video başlığına takılmayın, yapmanız gereken bunlar.
(Çalıştır'a diskmgmt.msc yazıyor videoda.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef buradaki gibi tek bir diskte iki bölüm olarak gözükmüyor. Direkt 2 disk var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı