Flash Bellek açılmıyor, bilgisayarda görünmüyor

Hocam denedim ancak olmadı ve muhtemelen lash bellek diski hasar almış donanımsal bir arıza gibi sanırım. Gemini'ye sorduğumda adım adım anlattım ve o da öyle dedi

Evet var mavi yanıyor

Yani mavi yanması büyük ihtimalle çalışıyor olduğunu gösteriyor benim flashımda beyaz ve kırmızı yanıyordu çalışmazken iç hasar olabilir

Veri kurtarma merkezlerine danışmanızı öneririm, artık sorun fizikselse, profesyonel müdahale şart.
Çöp oldu bellek veriler de yandı bitti kül oldu :') kndimi yerden yere mi vursam bilmiyorum. Hatıralarım vardı içinde

Çöp oldu bellek veriler de yandı bitti kül oldu:') kndimi yerden yere mi vursam bilmiyorum. Hatıralarım vardı içinde

Benim de hard diskimde ailem ve çocukluk fotoğraflarım vardı çok üzücü bir durum kurtarma programı kullandım ama görmedi

Benim de hard diskimde ailem ve çocukluk fotoğraflarım vardı çok üzücü bir durum kurtarma programı kullandım ama görmedi
Hocam bunun başıma geleceğini hiç düşünmezdim o duyguyu şuan iliklerimde hissediyorum. Neyse sağlık olsun artık hatıralarımda kalacak o anılar ne diyim

Hocam bunun başıma geleceğini hiç düşünmezdim o duyguyu şu an iliklerimde hissediyorum. Neyse sağlık olsun artık hatıralarımda kalacak o anılar ne diyeyim

Ama yine de umutsuzluğa kapılmayın bilgisayarcıya bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…