TrollFac3 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 275 Çözümler 5 10 Ağustos 2023 #1 Bilgisayara takıldığı gibi komut çalıştıran USB yapmaya çalışıyorum nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.778 Çözümler 22 10 Ağustos 2023 #2 TrollFac3 dedi: Bilgisayara takıldığı gibi komut çalıştıran USB yapmaya çalışıyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... USB mi yapacak o işlemi?
TrollFac3 dedi: Bilgisayara takıldığı gibi komut çalıştıran USB yapmaya çalışıyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... USB mi yapacak o işlemi?
TrollFac3 Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 275 Çözümler 5 10 Ağustos 2023 #3 İnternette bir videoda denk geldim flash bellek değil ama USB ile bağlanan bir aygıt bilgisayara bağlanıyor ve otomatik olarak uygulama falan açıyor oradan gördüm burada sormal istedim.
İnternette bir videoda denk geldim flash bellek değil ama USB ile bağlanan bir aygıt bilgisayara bağlanıyor ve otomatik olarak uygulama falan açıyor oradan gördüm burada sormal istedim.