balkuru Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 15 18 Eylül 2020 #1 Flash belleğimi bilgisayarıma takıyorum ama disk yerleştirin diyor. Ben de bazı çözümleri denedim ama No Media yazıyor. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?
Flash belleğimi bilgisayarıma takıyorum ama disk yerleştirin diyor. Ben de bazı çözümleri denedim ama No Media yazıyor. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?
KS KS balkuru Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 15 18 Eylül 2020 #11 368184 dedi: Tam olarak fotoğraf atabilir misin. Flash diskin fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... CMD komutlarından mı? Artı 0 Eksi
368184 dedi: Tam olarak fotoğraf atabilir misin. Flash diskin fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... CMD komutlarından mı?
3 368184 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 122 18 Eylül 2020 #12 Hayır yani flash diskin fotoğrafıı at, nerede sorun aldığın yeri. Artı 0 Eksi
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #13 Diskin içindeki yonga zarar görmüş olabilir. Toshiba mıydı? Artı 0 Eksi
KS KS balkuru Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 15 18 Eylül 2020 #14 368184 dedi: Hayır yani flash diskin fotoğrafıı at, nerede sorun aldığın yeri. Genişletmek için tıkla... FQMsWO.png FQMsWO Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Firehorse MK II dedi: Diskin içindeki yonga zarar görmüş olabilir. Toshiba mıydı? Genişletmek için tıkla... evet Firehorse MK II dedi: Diskin içindeki yonga zarar görmüş olabilir. Toshiba mıydı? Genişletmek için tıkla... Yonga nedir tam olarak açıklar mısınız? Çözümü var mı? Son düzenleme: 18 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
368184 dedi: Hayır yani flash diskin fotoğrafıı at, nerede sorun aldığın yeri. Genişletmek için tıkla... FQMsWO.png FQMsWO Fotoğrafı, resimleri, fotoğrafları hizliresim.com Firehorse MK II dedi: Diskin içindeki yonga zarar görmüş olabilir. Toshiba mıydı? Genişletmek için tıkla... evet Firehorse MK II dedi: Diskin içindeki yonga zarar görmüş olabilir. Toshiba mıydı? Genişletmek için tıkla... Yonga nedir tam olarak açıklar mısınız? Çözümü var mı?