Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 5 Nisan 2020 #1 Diğer flash belleğimi görüyor ama bu flash belleğimi görmüyor. Ne yapabilirim? Flash belleğim: Toshiba 16 GB Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
Diğer flash belleğimi görüyor ama bu flash belleğimi görmüyor. Ne yapabilirim? Flash belleğim: Toshiba 16 GB
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Nisan 2020 #2 Port değiştirip dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 5 Nisan 2020 #4 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Port değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Değistirdim yine aynı Silinen üye dedi: FAT32 formatıyla mı biçimlendirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Ama sonra NTFS'ye biçimlendirdim Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Port değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Değistirdim yine aynı Silinen üye dedi: FAT32 formatıyla mı biçimlendirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Ama sonra NTFS'ye biçimlendirdim
E emirhandkk Ziyaretçi 5 Nisan 2020 #5 Addons dedi: Değistirdim yine aynı. Evet Ama sonra NTFS'ye biçimlendirdim. Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak biçimlendirmeniz lazım yoksa BIOS görmez. Artı 0 Eksi
Addons dedi: Değistirdim yine aynı. Evet Ama sonra NTFS'ye biçimlendirdim. Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak biçimlendirmeniz lazım yoksa BIOS görmez.
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 5 Nisan 2020 #6 Silinen üye dedi: FAT32 olarak biçimlendirmeniz lazım yoksa BIOS görmez. Genişletmek için tıkla... İlk önce FAT32'ye biçimlendirmiştim BIOS'da gözükmüyordu NTFS'ye aldım belki olur diye ama ayni ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: FAT32 olarak biçimlendirmeniz lazım yoksa BIOS görmez. Genişletmek için tıkla... İlk önce FAT32'ye biçimlendirmiştim BIOS'da gözükmüyordu NTFS'ye aldım belki olur diye ama ayni ne yapabilirim?
SinanSolmaz Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 62 5 Nisan 2020 #7 Rufus ile biçimlendirirmsin. Artı 0 Eksi
E emirhandkk Ziyaretçi 5 Nisan 2020 #8 Addons dedi: İlk önce FAT32'ye biçimlendirmiştim BIOS'da gözükmüyordu NTFS'ye aldım belki olur diye ama ayni ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak biçimlendirin sonra başka bir bilgisayar'da deneyin yine aynı ise Flash'da sorun var. Artı 0 Eksi
Addons dedi: İlk önce FAT32'ye biçimlendirmiştim BIOS'da gözükmüyordu NTFS'ye aldım belki olur diye ama ayni ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak biçimlendirin sonra başka bir bilgisayar'da deneyin yine aynı ise Flash'da sorun var.
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 5 Nisan 2020 #9 SinanSolmaz dedi: Rufus ile biçimlendirirmsin. Genişletmek için tıkla... Ben WINTOUSB programını kullandım program yanlış biçimlendirmiş olabilir mi? SinanSolmaz dedi: Rufus ile biçimlendirirmsin. Genişletmek için tıkla... Gözüktü Galiba yanlış biçimlendirmeyle kaynaklı. teşekkür ederim Son düzenleme: 5 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
SinanSolmaz dedi: Rufus ile biçimlendirirmsin. Genişletmek için tıkla... Ben WINTOUSB programını kullandım program yanlış biçimlendirmiş olabilir mi? SinanSolmaz dedi: Rufus ile biçimlendirirmsin. Genişletmek için tıkla... Gözüktü Galiba yanlış biçimlendirmeyle kaynaklı. teşekkür ederim