Erdem37 Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #11 Electrix dedi: Aga Allah razı olsun bu kaynağı bulduğun için. Alternatif yöntemi kullandım oldu. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Electrix dedi: Aga Allah razı olsun bu kaynağı bulduğun için. Alternatif yöntemi kullandım oldu. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Neyse iyi akşamlar. Ben konudan ayrılıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
Electrix dedi: Aga Allah razı olsun bu kaynağı bulduğun için. Alternatif yöntemi kullandım oldu. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Electrix dedi: Aga Allah razı olsun bu kaynağı bulduğun için. Alternatif yöntemi kullandım oldu. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Neyse iyi akşamlar. Ben konudan ayrılıyorum.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #12 Erdem37 dedi: sorun değil yardımcı olabildiğimsem ne mutlu bana Sorun değil yardımcı olabildiğimsem ne mutlu bana. Neyse iyi akşamlar ben konudan ayrılıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar.
Erdem37 dedi: sorun değil yardımcı olabildiğimsem ne mutlu bana Sorun değil yardımcı olabildiğimsem ne mutlu bana. Neyse iyi akşamlar ben konudan ayrılıyorum. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar.