S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 14 Mart 2021 #1 Flash belleğimin içine ISO dosyalarımı kurdum ve boot etmek için boot menüsüne girdiğimde flash belleğim gözükmüyor. Sorun nedir?
Flash belleğimin içine ISO dosyalarımı kurdum ve boot etmek için boot menüsüne girdiğimde flash belleğim gözükmüyor. Sorun nedir?
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #2 SüleymanÇAKIRR dedi: Flash belleğimin içine ISO dosyalarımı kurdum ve Boot etmek için Boot menüsüne girdiğimde flash belleğim gözükmüyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara tak ondan sonra Boot menüyü aç.
SüleymanÇAKIRR dedi: Flash belleğimin içine ISO dosyalarımı kurdum ve Boot etmek için Boot menüsüne girdiğimde flash belleğim gözükmüyor. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara tak ondan sonra Boot menüyü aç.
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 14 Mart 2021 #3 titanss dedi: Bilgisayara tak ondan sonra Boot menüyü aç. Genişletmek için tıkla... Takılı zaten.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 14 Mart 2021 #4 Biosunuz UEFI mi?
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 14 Mart 2021 #5 ressh dedi: BIOS'unuz UEFI mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'umun sol üstünde UEFI BIOS utillity yazıyor. Sanırım UEFI. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
ressh dedi: BIOS'unuz UEFI mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'umun sol üstünde UEFI BIOS utillity yazıyor. Sanırım UEFI.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 14 Mart 2021 #6 SüleymanÇAKIRR dedi: BIOS'umun sol üstünde UEFI BIOS utillity yazıyor. Sanırım UEFI. Genişletmek için tıkla... Ne ISO'su yazdırdınız ve hangi programla yazdırdınız?
SüleymanÇAKIRR dedi: BIOS'umun sol üstünde UEFI BIOS utillity yazıyor. Sanırım UEFI. Genişletmek için tıkla... Ne ISO'su yazdırdınız ve hangi programla yazdırdınız?
DeWitt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 1.244 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #7 .iso dosyasını nasıl yazdırdınız USB'ye ? Rufus kullanabilirsiniz.
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 14 Mart 2021 #8 ressh dedi: Ne ISO'su yazdırdınız ve hangi programla yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... DeWitt dedi: .iso dosyasını nasıl yazdırdınız USB'ye ? Rufus kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdım. Windows 10 20H2 yazdırdım. Biosta secure boot menüsünde secure boot enabled ve bunu disabled yapamıyorum. OS Type ise Other OS olarak seçili. Enable olmasından oluyor olabilir mi? Son düzenleme: 14 Mart 2021
ressh dedi: Ne ISO'su yazdırdınız ve hangi programla yazdırdınız? Genişletmek için tıkla... DeWitt dedi: .iso dosyasını nasıl yazdırdınız USB'ye ? Rufus kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Rufus ile yazdım. Windows 10 20H2 yazdırdım. Biosta secure boot menüsünde secure boot enabled ve bunu disabled yapamıyorum. OS Type ise Other OS olarak seçili. Enable olmasından oluyor olabilir mi?
U ultimix Kilopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek esnaf 14 Mart 2021 #9 Birincisi iso'yu legacy olarak yazdırmış olabilirsin İkincisi bilgisayarın bios ayarı olarak usb ile başlamaya kapalı olabilir buna bakabilirsin. Belki usb portun arızalıdır.
Birincisi iso'yu legacy olarak yazdırmış olabilirsin İkincisi bilgisayarın bios ayarı olarak usb ile başlamaya kapalı olabilir buna bakabilirsin. Belki usb portun arızalıdır.
S SüleymanÇAKIRR Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 94 14 Mart 2021 #10 ultimix dedi: Birincisi iso'yu legacy olarak yazdırmış olabilirsin İkincisi bilgisayarın bios ayarı olarak usb ile başlamaya kapalı olabilir buna bakabilirsin. Belki usb portun arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Farklı portlarda denedim. ultimix dedi: Birincisi iso'yu legacy olarak yazdırmış olabilirsin İkincisi bilgisayarın bios ayarı olarak usb ile başlamaya kapalı olabilir buna bakabilirsin. Belki usb portun arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Legacy olarak yazıp yazmadığını nerde anlayabilirim?
ultimix dedi: Birincisi iso'yu legacy olarak yazdırmış olabilirsin İkincisi bilgisayarın bios ayarı olarak usb ile başlamaya kapalı olabilir buna bakabilirsin. Belki usb portun arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Farklı portlarda denedim. ultimix dedi: Birincisi iso'yu legacy olarak yazdırmış olabilirsin İkincisi bilgisayarın bios ayarı olarak usb ile başlamaya kapalı olabilir buna bakabilirsin. Belki usb portun arızalıdır. Genişletmek için tıkla... Legacy olarak yazıp yazmadığını nerde anlayabilirim?