Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 17:41 #1 Bugün flash belleğimi düşürdüm ve üzerinde hafif çizikler var ama çalışmıyor. İçinde projelerim kaldı. Dosya Ekleri 17594160623877772282648123745756.jpg 207,6 KB · Görüntüleme: 7 Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 17:47
Bugün flash belleğimi düşürdüm ve üzerinde hafif çizikler var ama çalışmıyor. İçinde projelerim kaldı.
R Rtx 3050 kullanıcısı Attopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:04 #2 2 seçenek var 1. NAND birimi hasar görmüş olabilir ve öyle olduysa geçmiş olsun tüm veriler silinir. 2. usbinin veri yolları bozulmuş olabilir.
2 seçenek var 1. NAND birimi hasar görmüş olabilir ve öyle olduysa geçmiş olsun tüm veriler silinir. 2. usbinin veri yolları bozulmuş olabilir.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 18:05 #3 Rtx 3050 kullanıcısı dedi: 2 seçenek var 1. NAND birimi hasar görmüş olabilir ve öyle olduysa geçmiş olsun tüm veriler silinir. 2. usbinin veri yolları bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam içini açtım ortadan ikiye kırılmış ama çok az sizce düzelir mi
Rtx 3050 kullanıcısı dedi: 2 seçenek var 1. NAND birimi hasar görmüş olabilir ve öyle olduysa geçmiş olsun tüm veriler silinir. 2. usbinin veri yolları bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam içini açtım ortadan ikiye kırılmış ama çok az sizce düzelir mi
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:05 #4 Nereden düşürdünüz bunu? Eğer bozulduysa siz çok bir şey yapamazsınız maalesef. Tabi içindeki NAND çipini farklı bir karta takabilirler. Huptrikko dedi: hocam içini açtım ortadan ikiye kırılmış ama çok az sizce düzelir mi Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönderebilir misiniz?
Nereden düşürdünüz bunu? Eğer bozulduysa siz çok bir şey yapamazsınız maalesef. Tabi içindeki NAND çipini farklı bir karta takabilirler. Huptrikko dedi: hocam içini açtım ortadan ikiye kırılmış ama çok az sizce düzelir mi Genişletmek için tıkla... Fotoğraf gönderebilir misiniz?
R Rtx 3050 kullanıcısı Attopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:06 #5 Huptrikko dedi: Hocam içini açtım ortadan ikiye kırılmış ama çok az sizce düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Orada NAND birimi var o da aynı iki azıcık da olsa ayrıldıysa maalesef kurtarılamaz.
Huptrikko dedi: Hocam içini açtım ortadan ikiye kırılmış ama çok az sizce düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Orada NAND birimi var o da aynı iki azıcık da olsa ayrıldıysa maalesef kurtarılamaz.
Huptrikko Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 18:06 #6 TeamOFMind dedi: Nereden düşürdünüz bunu? Eğer bozulduysa siz çok bir şey yapamazsınız maalesef. Tabii içindeki NAND çipini farklı bir karta takabilirler. Genişletmek için tıkla... Cebimden düştü onun da üstünden galiba araba geçti ama araba gecseydi hiç çalışmazdi diye düşünüyorum
TeamOFMind dedi: Nereden düşürdünüz bunu? Eğer bozulduysa siz çok bir şey yapamazsınız maalesef. Tabii içindeki NAND çipini farklı bir karta takabilirler. Genişletmek için tıkla... Cebimden düştü onun da üstünden galiba araba geçti ama araba gecseydi hiç çalışmazdi diye düşünüyorum
R Rtx 3050 kullanıcısı Attopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:09 #7 Huptrikko dedi: Cebimden düştü onun da üstünden galiba araba geçti ama araba gecseydi hiç çalışmazdi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... https://ae01.alicdn.com/kf/H6e3fbec873854044ac3e13bbd15a87a62.jpg_960x960.jpg için Google Görsel Sonuçları orada görünen siyah şey oda aynı azıcık çizik alsa bile bilgiler gider.
Huptrikko dedi: Cebimden düştü onun da üstünden galiba araba geçti ama araba gecseydi hiç çalışmazdi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... https://ae01.alicdn.com/kf/H6e3fbec873854044ac3e13bbd15a87a62.jpg_960x960.jpg için Google Görsel Sonuçları orada görünen siyah şey oda aynı azıcık çizik alsa bile bilgiler gider.