M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Bugün AliExpress'ten aldığım 64 GB flashbellek geldi hız testi yapayım dedim 20dakika oldu. Son iki kısım bir türlü tamamlanmadı 3 kere iptal edip yeniden başlattım hala aynı. Sorun ne olabilir?
Bugün AliExpress'ten aldığım 64 GB flashbellek geldi hız testi yapayım dedim 20dakika oldu. Son iki kısım bir türlü tamamlanmadı 3 kere iptal edip yeniden başlattım hala aynı. Sorun ne olabilir?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Belleğin marka ve modeli nedir?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 Değerlerin 0 gelme olasılığı olabilir mi? Sequential, Interval falan yazıyor muydu 0 olanlara sıra geldiğinde sol üstte?
Değerlerin 0 gelme olasılığı olabilir mi? Sequential, Interval falan yazıyor muydu 0 olanlara sıra geldiğinde sol üstte?
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 Assecreed dedi: Belleğin marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ürün bu hocam BerkayZ87 dedi: Değerlerin 0 gelme olasılığı olabilir mi? Sequential, Interval falan yazıyor muydu 0 olanlara sıra geldiğinde sol üstte? Genişletmek için tıkla... sıra geldiğini nasıl anlayacağım hala aynı gözüküyor
Assecreed dedi: Belleğin marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ürün bu hocam BerkayZ87 dedi: Değerlerin 0 gelme olasılığı olabilir mi? Sequential, Interval falan yazıyor muydu 0 olanlara sıra geldiğinde sol üstte? Genişletmek için tıkla... sıra geldiğini nasıl anlayacağım hala aynı gözüküyor
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #5 Ne yalan söyleyeyim ürün çöpe benziyor. Bozulmadan iade etseniz iyi olacak. 64GB diskten 16MB hız almak çok kötü.
Ne yalan söyleyeyim ürün çöpe benziyor. Bozulmadan iade etseniz iyi olacak. 64GB diskten 16MB hız almak çok kötü.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #6 @mmwero1 0 olana sıra geldiğinde sol üstte şu yazıyor mu? ''Sequential Write'' yazması gerek. Ben programa girip resim atma amaçlı böyle gönderdim.
@mmwero1 0 olana sıra geldiğinde sol üstte şu yazıyor mu? ''Sequential Write'' yazması gerek. Ben programa girip resim atma amaçlı böyle gönderdim.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #7 BerkayZ87 dedi: Değerlerin 0 gelme olasılığı olabilir mi? Sequential, Interval falan yazıyor muydu 0 olanlara sıra geldiğinde sol üstte? Genişletmek için tıkla... şimdş tekrardan deniyorum 16 mblikle Assecreed dedi: Ne yalan söyleyeyim ürün çöpe benziyor. Bozulmadan iade etseniz iyi olacak. 64GB diskten 16MB hız almak çok kötü. Genişletmek için tıkla... iso dosyalarını depolamak için kullanacagım 27tlye denk geldi zaten BerkayZ87 dedi: @mmwero1 0 olana sıra geldiğinde sol üstte şu yazıyor mu? Eki Görüntüle 919963 ''Sequential Write'' yazması gerek. Ben programa girip resim atma amaçlı böyle gönderdim. Genişletmek için tıkla... 16 mb likle denedim bu hocam son durum BerkayZ87 dedi: @mmwero1 0 olana sıra geldiğinde sol üstte şu yazıyor mu? Eki Görüntüle 919963 ''Sequential Write'' yazması gerek. Ben programa girip resim atma amaçlı böyle gönderdim. Genişletmek için tıkla... hocam ayırma boyutunu 64kb yapınca değerler neredeyse 2 katına cıktı daha da hızlanması için kaça almamı önerirsin? Son düzenleme: 13 Mart 2021
BerkayZ87 dedi: Değerlerin 0 gelme olasılığı olabilir mi? Sequential, Interval falan yazıyor muydu 0 olanlara sıra geldiğinde sol üstte? Genişletmek için tıkla... şimdş tekrardan deniyorum 16 mblikle Assecreed dedi: Ne yalan söyleyeyim ürün çöpe benziyor. Bozulmadan iade etseniz iyi olacak. 64GB diskten 16MB hız almak çok kötü. Genişletmek için tıkla... iso dosyalarını depolamak için kullanacagım 27tlye denk geldi zaten BerkayZ87 dedi: @mmwero1 0 olana sıra geldiğinde sol üstte şu yazıyor mu? Eki Görüntüle 919963 ''Sequential Write'' yazması gerek. Ben programa girip resim atma amaçlı böyle gönderdim. Genişletmek için tıkla... 16 mb likle denedim bu hocam son durum BerkayZ87 dedi: @mmwero1 0 olana sıra geldiğinde sol üstte şu yazıyor mu? Eki Görüntüle 919963 ''Sequential Write'' yazması gerek. Ben programa girip resim atma amaçlı böyle gönderdim. Genişletmek için tıkla... hocam ayırma boyutunu 64kb yapınca değerler neredeyse 2 katına cıktı daha da hızlanması için kaça almamı önerirsin?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #8 Yazma hızı HDD'e dönmüş. Bazı HDD'lerden bile kötü. Bu diske ISO okuyup yazarken ömrünüz biter. Bence direkt iade edin. Daha iyi bir disk alın.
Yazma hızı HDD'e dönmüş. Bazı HDD'lerden bile kötü. Bu diske ISO okuyup yazarken ömrünüz biter. Bence direkt iade edin. Daha iyi bir disk alın.
M mmwero1 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #9 Assecreed dedi: Yazma hızı HDD'e dönmüş. Bazı HDD'lerden bile kötü. Bu diske ISO okuyup yazarken ömrünüz biter. Bence direkt iade edin. Daha iyi bir disk alın. Genişletmek için tıkla... valla uzun sürüyo baya ama fiyatına göre gayet normal bence
Assecreed dedi: Yazma hızı HDD'e dönmüş. Bazı HDD'lerden bile kötü. Bu diske ISO okuyup yazarken ömrünüz biter. Bence direkt iade edin. Daha iyi bir disk alın. Genişletmek için tıkla... valla uzun sürüyo baya ama fiyatına göre gayet normal bence
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #10 Bence o 64GB bile değildir. Diske 64GB veri yazmaya çalışın. Yazılırsa 64GB'tır.