canreis33 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 İçine dosya attım ve bom gözükmüyor. CMD'den list disk vs yap derseniz orada da gözükmüyor. Hani hiçbir şekilde yok, nasıl çözebilirim?
İçine dosya attım ve bom gözükmüyor. CMD'den list disk vs yap derseniz orada da gözükmüyor. Hani hiçbir şekilde yok, nasıl çözebilirim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 6 Nisan 2025 #2 Emekliye ayrılmış gibi. Başka bilgisayarda deneyin, olmazsa yapacak bir şey yok maalesef. Bir bardak soğuk su iyi gider.
Emekliye ayrılmış gibi. Başka bilgisayarda deneyin, olmazsa yapacak bir şey yok maalesef. Bir bardak soğuk su iyi gider.
canreis33 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 The Tribal Chief dedi: Emekliye ayrılmış gibi. Başka bilgisayarda deneyin, olmazsa yapacak bir şey yok maalesef. Bir bardak soğuk su iyi gider. Genişletmek için tıkla... Takınca takma sesi geliyor PC'den. Çok önemli dosyalarım var. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
The Tribal Chief dedi: Emekliye ayrılmış gibi. Başka bilgisayarda deneyin, olmazsa yapacak bir şey yok maalesef. Bir bardak soğuk su iyi gider. Genişletmek için tıkla... Takınca takma sesi geliyor PC'den. Çok önemli dosyalarım var.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 7 Nisan 2025 #4 canreis33 dedi: Takınca takma sesi geliyor PC'den. Çok önemli dosyalarım var. Genişletmek için tıkla... Hocam, internette dosya kurtarma programları var ama kurtulabilir mi bilmiyorum. Yedekleme olarak Google Drive en iyisi demişti hocam. Haklı çıktı. Aklında bulunsun yine de. Umarım verileri kurtarırsın. Program adı bilmiyorum ama var. Son çare böyle olacak galiba.
canreis33 dedi: Takınca takma sesi geliyor PC'den. Çok önemli dosyalarım var. Genişletmek için tıkla... Hocam, internette dosya kurtarma programları var ama kurtulabilir mi bilmiyorum. Yedekleme olarak Google Drive en iyisi demişti hocam. Haklı çıktı. Aklında bulunsun yine de. Umarım verileri kurtarırsın. Program adı bilmiyorum ama var. Son çare böyle olacak galiba.