Flash bellek EFI System silinmiyor

sandmanx07

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
// XEON E3 1230 3.20 GHZ // 16 GB RAM // ZOTAC GTX 770 2 GB // 256 GB SSD 500-550MB // WINDOWS 10 PRO //
EFI System birimi sil diyorum hata veriyor. Yeniden başlatın diyor, bir sürü çözüm denedim olmuyor. Çok uğraştırıcı, bir videoda Ubuntu kurup Gparted'den biçimlendiriyor. Az önce yaptım galiba, ana SSD'ye kurdu korktum. Kuruluma başladı iptal ettim hemen, 2.diske kurun diye bir seçenek yoktu.

Dosya Ekleri

• 1690551400745.png
    1690551400745.png
    65 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
EFI System birimi sil diyorum hata veriyor. Yeniden başlatın diyor, bir sürü çözüm denedim olmuyor. Çok uğraştırıcı, bir videoda Ubuntu kurup Gparted'den biçimlendiriyor. Az önce yaptım galiba, ana SSD'ye kurdu korktum. Kuruluma başladı iptal ettim hemen, 2.diske kurun diye bir seçenek yoktu.

MiniTool Partition Wizard indirip denersen muhtemelen çözersin sıkıntıyı.

Cmd ile diskpart komutunu kullanarak temizlemen gerek. İnternete yazarsanız videoları vs. çıkıcaktır.

CMD ile diskpart komutunu kullanarak temizlemen gerek. İnternete yazarsanız videoları vs. çıkacaktır.

Hayır olmuyor.

Minitool Partition wizard indirip denersen muhtemelen çözersin sıkıntıyı.

O programı denedim az önce kurulu şu an Toshiba 16 GB delete all partitiona tıklıyorum sonra create oluşturuyorum apply diyorum tamamlandı diyor bakıyorum hala eskisi gibi değil hata falanda vermiyor program.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı