Casper1907 Yoctopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Selam. Windows 8.1'i kurarken mecburen flash belleği Rufus'tan dönüştürmek zorunda kaldım. Peki bunu normal flash belleğe döndürebilir miyim?
Selam. Windows 8.1'i kurarken mecburen flash belleği Rufus'tan dönüştürmek zorunda kaldım. Peki bunu normal flash belleğe döndürebilir miyim?
FFelix Femtopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 395 Çözümler 7 7 Kasım 2021 #2 Varsayılan değerleri (FAT32 dosya biçimi) seçip biçimlendirebilirsiniz.
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #3 Hocam isterseniz tekrardan biçimlendirin, veya daha Rufus'a girip oradan düzeltin. Ama ikinci söylediğim yöntem daha sağlam
Hocam isterseniz tekrardan biçimlendirin, veya daha Rufus'a girip oradan düzeltin. Ama ikinci söylediğim yöntem daha sağlam
Casper1907 Yoctopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 cankute dedi: Hocam isterseniz tekrardan biçimlendirin, veya daha Rufus'a girip oradan düzeltin. Ama ikinci söylediğim yöntem daha sağlam. Genişletmek için tıkla... Hocam flash bellek emanet olduğu için sordum. Teşekkürler!
cankute dedi: Hocam isterseniz tekrardan biçimlendirin, veya daha Rufus'a girip oradan düzeltin. Ama ikinci söylediğim yöntem daha sağlam. Genişletmek için tıkla... Hocam flash bellek emanet olduğu için sordum. Teşekkürler!