L Laxer0911 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Windows kurulumu için Rufus ile Windows'u yazdırdım flash belleğe. Sonrasında flash birden gözükmemeye başladı. Disk yönetiminde de gözükmüyor şu anda kurulum yapamıyorum bu durumdan ötürü. Yardım edebilir misiniz?
Windows kurulumu için Rufus ile Windows'u yazdırdım flash belleğe. Sonrasında flash birden gözükmemeye başladı. Disk yönetiminde de gözükmüyor şu anda kurulum yapamıyorum bu durumdan ötürü. Yardım edebilir misiniz?
Yuzarsif23 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Kankam disk yöneticisine girip aktifleştir.
L Laxer0911 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 Yuzarsif23 dedi: Kankam disk yöneticisine girip aktifleştir. Genişletmek için tıkla... Nereden etkinleştiricem?
Yuzarsif23 dedi: Kankam disk yöneticisine girip aktifleştir. Genişletmek için tıkla... Nereden etkinleştiricem?
Yuzarsif23 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 Laxer0911 dedi: Nereden etkinleştireceğim? Eki Görüntüle 1663365 Genişletmek için tıkla... Kanka orada hangi diskteyse ona basıp sol alttan sağ tıklayarak aktifleştirmen gerekiyor. YouTube'da var disk nasıl aktifleştirilir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laxer0911 dedi: Nereden etkinleştireceğim? Eki Görüntüle 1663365 Genişletmek için tıkla... Kanka orada hangi diskteyse ona basıp sol alttan sağ tıklayarak aktifleştirmen gerekiyor. YouTube'da var disk nasıl aktifleştirilir? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et