Öncelikle merhaba. Bilgisayar>Yönet>Disk Yöneticisi kısmında Disk 1 yahut Disk 2 adlı kısmın yanında Siyah renkte bellek boyutu yazmaktadır. Sağ tıklayıp Yeni Basit Birim Diyerek Erişim sağlayabileceksiniz
Öncelikle merhaba. Bilgisayar>Yönet>Disk Yöneticisi kısmında Disk 1 yahut Disk 2 adlı kısmın yanında Siyah renkte bellek boyutu yazmaktadır. Sağ tıklayıp Yeni Basit Birim Diyerek Erişim sağlayabileceksiniz
Bildiğim kadarıyla belleğin formatının farklı olmasıyla alakalı diye biliyorum. Eğer yapabilirseniz o birkaç saniye içinde hızlı olup sağ tık > Biçimlendir yapabilirseniz belki FAT32 de düzelebilir .
Eğer olmuyorsada üzgünüm başka bir çözüm yolu bilmiyorum
Bildiğim kadarıyla belleğin formatının farklı olmasıyla alakalı diye biliyorum. Eğer yapabilirseniz o birkaç saniye içinde hızlı olup sağ tık > biçimlendir yapabilirseniz belki FAT32'de düzelebilir.
Eğer olmuyorsada üzgünüm başka bir çözüm yolu bilmiyorum.
Biraz geç oldu fakat 2 flash belleğin 1 tanesi kendi kendine düzeldi galiba taktığım gibi çalıştı ama diğerini kurtaramadım sağ olun önemli bilgi olan flash belleği kurtardık