Flash bellek içerisindeki videolar açılırken 0xc00d36c4 hatası veriyor

Efe KIPKINER

Decapat
Televizyonun arkasında takılı duruyordu, bugün tekrar açıp bakmak istedik ama açılmadı, sonra bilgisayarda denedim aynı problem devam ediyor.
K-Lite Codec Pack denedim onunla da açamadım, ne yapabilirim? Fikirlerinizi almam gerekiyor.

Dosya Ekleri

• lololo.PNG
    lololo.PNG
    1,4 MB · Görüntüleme: 18
  • sasasas.PNG
    sasasas.PNG
    796,5 KB · Görüntüleme: 15
Televizyonun arkasında takılı duruyordu, bugün tekrar açıp bakmak istedik ama açılmadı, sonra bilgisayarda denedim aynı problem devam ediyor.
K-Lite Codec Pack denedim onunla da açamadım, ne yapabilirim? Fikirlerinizi almam gerekiyor.

Hocam masaüstüne videoları kopyalayıp bir daha dener misiniz? Sonrasında flash bellek kısmına döneriz.

VLC ile açmayı deneyin.

Çalışacağını sanmıyorum her toolda aynı bu kodun hatası zamanında bende karşılaştım. Büyük dosyalarda oluyor genellikle.

Efe bey öncelikle tebrik ederim. Eğer bu sorunlar hala devam ediyorsa organizasyon ekibinden veya fotoğraf ekibinden bir flash daha isteyebilirsiniz. Söylediğinize göre geldiğinden beri çalışmıyor.

Efe bey öncelikle tebrik ederim. Eğer bu sorunlar hala devam ediyorsa organizasyon ekibinden veya fotoğraf ekibinden bir flash daha isteyebilirsiniz. Söylediğinize göre geldiğinden beri çalışmıyor.
Hayır 2 yıldır bir problem yok, bugün denedim ve açılmadı. Aradığımda benden 7 bin tl para istedi, düğünde o kadar para vermedik biz.

VLC ile açmayı deneyin.
Flashın içerisinden denedim VLC yi bir tepki vermedi, dosyaları masaüstüne atıp tekrar deneyeceğim ama açılmayacak gibi 😓

Hayır 2 yıldır bir problem yok, bugün denedim ve açılmadı. Aradığımda benden 7 bin TL para istedi, düğünde o kadar para vermedik biz.

Flashın içerisinden denedim VLC'yi bir tepki vermedi, dosyaları masaüstüne atıp tekrar deneyeceğim ama açılmayacak gibi 😓

7 bin lira bunlara vereceğime düğünü tekrar yaparım. TV'den açılıyorsa en son çare TV'den açar videoya çekersin veya Android TV ise ekran kaydı alan program yükler videoyu açar ekran kaydı alırsın. Dediğim gibi en son çare bu ikisi olur ama illaki açma yolu vardır.

7 bin lira bunlara vereceğime düğünü tekrar yaparım. TV'den açılıyorsa en son çare TV'den açar videoya çekersin veya Android TV ise ekran kaydı alan program yükler videoyu açar ekran kaydı alırsın. Dediğim gibi en son çare bu ikisi olur ama illaki açma yolu vardır.
İlk önce TV de açılmadı, hatta 3 TV de denedim. Medya dosyası oynatılamıyor dedi, sonra ben bilgisayarımda ve laptopumda denedim, bu ekran görüntüsünü attığım hataları aldım.

Hayır 2 yıldır bir problem yok, bugün denedim ve açılmadı. Aradığımda benden 7 bin TL para istedi, düğünde o kadar para vermedik biz.

Flashın içerisinden denedim VLC'yi bir tepki vermedi, dosyaları masaüstüne atıp tekrar deneyeceğim ama açılmayacak gibi 😓

Masaüstünde açılacağını düşünüyorum ayrıca verdiği fiyat tam bir fiyasko. Bizzat düğün sektöründe görev yaptım. Böyle bir rakam daha görmedim en lüks mekanda bile 32 GB bellek kapasitesine sahip bir flashın bu kadar pahalı olması garip geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı