PoyrazYılmaz35 Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Windows Exp'ye taktığım flash bellekte klasor gozukuyor fakat Windows 11 başka bir cihaza taktiğımda o klasor gozukmuyor, içinde onemli fotograflar var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024
Windows Exp'ye taktığım flash bellekte klasor gozukuyor fakat Windows 11 başka bir cihaza taktiğımda o klasor gozukmuyor, içinde onemli fotograflar var.
EXrowi Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Görünüm kısmından "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini etkinleştirdiniz mi?
PoyrazYılmaz35 Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 EXrowi dedi: Görünüm kısmından "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyi yaptım gözüküyor fakat dosyalar data 1 data 2 data 3 gibi gidiyor ve dosyaları açamıyorum.
EXrowi dedi: Görünüm kısmından "gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini etkinleştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyi yaptım gözüküyor fakat dosyalar data 1 data 2 data 3 gibi gidiyor ve dosyaları açamıyorum.
hesenoff44 Picopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 USB sürücüsü yüklememiş olabilir.Sürücüyü Windows Update ile güncellemeyi deneyin.
PoyrazYılmaz35 Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 hesenoff44 dedi: USB sürücüsü yüklememiş olabilir. Sürücüyü Windows Update ile güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Her şeyim guncel artık gozukuyor dosyalar fakat bazı JPG'ler açılmıyor bazıları açılıyor çözümü var mı Windows 11 kullanıyorum.
hesenoff44 dedi: USB sürücüsü yüklememiş olabilir. Sürücüyü Windows Update ile güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Her şeyim guncel artık gozukuyor dosyalar fakat bazı JPG'ler açılmıyor bazıları açılıyor çözümü var mı Windows 11 kullanıyorum.