Aziz4206 Megapat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 149 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 24 Şubat 2015 #1 Bios güncellemesi yapacamda yardımlarınızı bekliyorum.
Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 24 Şubat 2015 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aziz4206 Megapat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 149 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 25 Şubat 2015 #3 Gürayy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim anakartta olmuyor usb atıyorum usb boot ediyorum yüklemiyor.
Gürayy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim anakartta olmuyor usb atıyorum usb boot ediyorum yüklemiyor.