Flash bellek ile format atarken sürücüler nasıl temizlenir?

fflaey

Zeptopat
Arkadaşlar merhaba flash bellek ile format atarken sürücüleri biçimlendirme bölümüne geldiğinde tüm sürücülerdeki her şeyi silip temiz bir kurulum yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı pek anlamış değilim bana yardım edebilir misiniz acaba?

Hocam siz zaten format atarken komple disk sürücü vs bir şey kalmıyor biçimlendirip devam ediyorsun format esnasında yapıyor bunu.

En temiz kurulum icin: Tum hepsini sil, kalan son diske yani birincil yeni olustur de (sistem, kurtarma falan olusacak) sonra tekrar birincili sec kur.

Anladım hocam peki şeyi soracağım bu biçimlendir ile silmek arasında farklar ne bazı konulara baktım önce biçimlendirip silin diyorlar farkı nedir hocam bende oyle yapmalı mıyım?

Anladım hocam peki şeyi soracağım bu biçimlendir ile silmek arasında farklar ne bazı konulara baktım önce biçimlendirip silin diyorlar farkı nedir hocam bende oyle yapmalı mıyım?
Bicimlendirince diskin dosyalarini silersin sadece birimi silemezsin. Senin komple silmen lazim temiz kurulum icin zaten silince otomatik bicimlendiriyor.

Önce bütün diskleri biçimlendiriyorsun sonra sistemin ayırdığı (sistem MBR vb.) Diskleri siliyorsun (3 tane olması lazım) daha sonra kurulum yapmak istediğin diske gelip devam diyerek kuruyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı