Hocam siz zaten format atarken komple disk sürücü vs bir şey kalmıyor biçimlendirip devam ediyorsun format esnasında yapıyor bunu.
En temiz kurulum icin: tum hepsini sil, kalan son diske yani birincil yeni olustur de (sistem, kurtarma fln olusacak) sonra tekrar birincili sec kur.Hocam vallahi kafam çok karıştı şimdi bana o ekran geldiği zaman hepsini silip sonra birincil yazana tıklayip ilerimi demem gerekiyor?
En temiz kurulum icin: Tum hepsini sil, kalan son diske yani birincil yeni olustur de (sistem, kurtarma falan olusacak) sonra tekrar birincili sec kur.
Bicimlendirince diskin dosyalarini silersin sadece birimi silemezsin. Senin komple silmen lazim temiz kurulum icin zaten silince otomatik bicimlendiriyor.Anladım hocam peki şeyi soracağım bu biçimlendir ile silmek arasında farklar ne bazı konulara baktım önce biçimlendirip silin diyorlar farkı nedir hocam bende oyle yapmalı mıyım?
Bicimlendirince diskin dosyalarini silersin sadece birimi silemezsin. Senin komple silmen lazim temiz kurulum icin zaten silince otomatik bicimlendiriyor.
Niye olsun ama direk silmek varken gerek yok. Cok kasma kendini basit bir islem bu yanlis bir sey yapsan bile geri donusu var.Hocam peki biçimlendirip silsem yine de bir şey olur mu?
Niye olsun ama direk silmek varken gerek yok. Cok kasma kendini basit bir islem bu yanlış bir şey yapsan bile geri donusu var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.