Flash bellek ile format atarken sürücüler nasıl temizlenir?

"Select disk 0" yaz diski seçtiği zaman "clean" yaz ve disk formatlansın.

Daha sonrasında Windows'u kurmak istediğin diski seç devam diyerek kuruluma başla.

Hocam sağ olun teşekkür ederim ve bir şeyde daha yardiminiz lazim simdi ben ilk defa boyle dormat atiyorum ve disk 1'e kurmak istiyorum Windows'u ne yapmam lazim acaba? Ve hocam diski temizledikten sonra burayi kapatmam icin bir komut falan lazimmi

"select disk 0" yaz diski seçtiği zaman "clean" yaz ve disk formatlansın.

Daha sonrasında Windows'u kurmak istediğin diski seç devam diyerek kuruluma başla.
hocam bide boyutta birsey degismemis gibi duruyor ama?

Dosya Ekleri

• IMG_6091.png
    619,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6092.png
    516,8 KB · Görüntüleme: 15
Komuta gerek yok direkt kapatabilirsin, disk 1'e kurmak istiyorsan disk 1'e tıklayıp ardından sonraki diyerek kurabilirsin.

Hocam bir de boyutta bir şey degismemis gibi duruyor ama?

Yüksek ihtimalle o disk tamamen temizlendi sen sürücü 1'i seç sonraki diyerek devam et masaüstü gelince bu bilgisayardan bakarsın olmamışsa başka bir çözüm yolu ararız ama yüksek ihtimalle oldu.

Dönüş bekliyorum.

Hocam az once 1. diske yeni dedim ve bolum olusturdum oyle olunca da 0. diskte guncellendi ve oda bicimlenmis ve silinmis halde geldi teşekkür ederim yardiminiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…