asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2023 #11 Usbniz bozulmuş. ROM atmak işe yarayabilir ancak bu konuda uzman değilim biraz araştırırsanız bir şeyler bulabilirsiniz.
Usbniz bozulmuş. ROM atmak işe yarayabilir ancak bu konuda uzman değilim biraz araştırırsanız bir şeyler bulabilirsiniz.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 6 Mayıs 2023 #12 asd674 dedi: Usbniz bozulmuş. ROM atmak işe yarayabilir ancak bu konuda uzman değilim biraz araştırırsanız bir şeyler bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuya bakan arkadaşlar biliyorsa yardımcı olabilir mi diskler hakkında pek bilgi sahibi değilimdir. codefl0w dedi: Eğer Rufus belleği görüyorsa FreeDOS yazdırmak işe yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen.
asd674 dedi: Usbniz bozulmuş. ROM atmak işe yarayabilir ancak bu konuda uzman değilim biraz araştırırsanız bir şeyler bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Konuya bakan arkadaşlar biliyorsa yardımcı olabilir mi diskler hakkında pek bilgi sahibi değilimdir. codefl0w dedi: Eğer Rufus belleği görüyorsa FreeDOS yazdırmak işe yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum hemen.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.394 Çözümler 35 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #13 Mondai dedi: Konuya bakan arkadaşlar biliyorsa yardımcı olabilir mi diskler hakkında pek bilgi sahibi değilimdir. Bakıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... USB'yi söküp kasanın arkasındaki porta takmayı dener misin?
Mondai dedi: Konuya bakan arkadaşlar biliyorsa yardımcı olabilir mi diskler hakkında pek bilgi sahibi değilimdir. Bakıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... USB'yi söküp kasanın arkasındaki porta takmayı dener misin?
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 6 Mayıs 2023 #14 codefl0w dedi: Eğer Rufus belleği görüyorsa FreeDOS yazdırmak işe yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Maalesef görmüyor farklı porta takıp yaptım yine olmadı. Burak5415 dedi: USB'yi söküp kasanın arkasındaki porta takmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Dizüstü cihaza sahibim 3 port var hepsine denedim olmadı yine.(2.0 - 3.0)
codefl0w dedi: Eğer Rufus belleği görüyorsa FreeDOS yazdırmak işe yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Maalesef görmüyor farklı porta takıp yaptım yine olmadı. Burak5415 dedi: USB'yi söküp kasanın arkasındaki porta takmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Dizüstü cihaza sahibim 3 port var hepsine denedim olmadı yine.(2.0 - 3.0)
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.850 Makaleler 3 Çözümler 35 6 Mayıs 2023 #15 Mondai dedi: Maalesef görmüyor farklı porta takıp yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman bende çözüm bitti hocam, kusura bakmayın. Son fikrim başka bir cihazın belleği farklı okuyup okuyamadığını görmeniz.
Mondai dedi: Maalesef görmüyor farklı porta takıp yaptım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman bende çözüm bitti hocam, kusura bakmayın. Son fikrim başka bir cihazın belleği farklı okuyup okuyamadığını görmeniz.
Mondai Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 762 Çözümler 7 Yer Earth 6 Mayıs 2023 #16 codefl0w dedi: O zaman bende çözüm bitti hocam, kusura bakmayın. Son fikrim başka bir cihazın belleği farklı okuyup okuyamadığını görmeniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözüm fikirleriniz için hocam. Başaramadım galiba camdan dışarı fırlatacağım. Son düzenleme: 6 Mayıs 2023
codefl0w dedi: O zaman bende çözüm bitti hocam, kusura bakmayın. Son fikrim başka bir cihazın belleği farklı okuyup okuyamadığını görmeniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler çözüm fikirleriniz için hocam. Başaramadım galiba camdan dışarı fırlatacağım.