EnesBravo54 Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi 16 gb bir flash belleğim var ve bununla bilgisayarıma 8.1'i kurmak istiyorum mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapabilirim? Şu anki işletim sistemim: Windows 7 ultimate 64 bit Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2014
Başlıkta belirttiğim gibi 16 gb bir flash belleğim var ve bununla bilgisayarıma 8.1'i kurmak istiyorum mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapabilirim? Şu anki işletim sistemim: Windows 7 ultimate 64 bit
F fatih52 Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #2 Rufus programı ile yapabilirsin. Windows 8.1 iso dosyasını bu program ile yazabilirsin. Bu rehber işine yarar. Burada detaylı olarak anlatıyor.
Rufus programı ile yapabilirsin. Windows 8.1 iso dosyasını bu program ile yazabilirsin. Bu rehber işine yarar. Burada detaylı olarak anlatıyor.
EnesBravo54 Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #3 İllaki orijinal mi almam gerekli yoksa crack falan gerekli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2014
Oğuzhan Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2014 Mesajlar 1.338 Makaleler 25 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 10 Kasım 2014 #4 Yani deneme sürümünü yükleyebilirsin. Etkinleştirmenin yükleme ile bir alakası yok.
EnesBravo54 Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #6 3,6gb büyüklügünde windows 8.1 pro .iso indirdim bunu rufusla flash belleği harılayıp kurarsam deneme sürümü olucaktır değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2014
3,6gb büyüklügünde windows 8.1 pro .iso indirdim bunu rufusla flash belleği harılayıp kurarsam deneme sürümü olucaktır değil mi?
F fatih52 Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #7 Buradan indirdiğiniz sürüm deneme sürümü. Rufus ile USB belleğe yazıp kurulum yapabilirsiniz. Deneme sürümü olacaktır.
Buradan indirdiğiniz sürüm deneme sürümü. Rufus ile USB belleğe yazıp kurulum yapabilirsiniz. Deneme sürümü olacaktır.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2014 #8 Bunu flash belleği hazırlamak için video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kurulum videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu flash belleği hazırlamak için video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu da kurulum videosu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et