frt2107 Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2016 #1 Flash'a format falan aklıma ne gelirse yaptım ama virüs geçmedi.
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 6 Haziran 2016 #2 frt2107 dedi: Flash'a format falan aklıma ne gelirse yaptım ama virüs geçmedi. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilgili video ve fotoğraf çekiniz. Döküman paylaşınız. Bu şekilde yardımcı olamazlar.
frt2107 dedi: Flash'a format falan aklıma ne gelirse yaptım ama virüs geçmedi. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilgili video ve fotoğraf çekiniz. Döküman paylaşınız. Bu şekilde yardımcı olamazlar.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 6 Haziran 2016 #3 Bir bak istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir bak istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 7 Haziran 2016 #4 İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonucunu paylaş. Usb bellek içinden "gizli klasörler" ve "sistem tarafından korunan... " tikini kaldırıp resim paylaş.
İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonucunu paylaş. Usb bellek içinden "gizli klasörler" ve "sistem tarafından korunan... " tikini kaldırıp resim paylaş.
RhamC0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Haziran 2016 #5 Bilgisayarınızda hala virüs olabilir. Onun için her taktığınızda flash belleğiniz virüs kapıyor olma ihtimali var. Murat Hocanın adımlarını uygulayın bakalım.
Bilgisayarınızda hala virüs olabilir. Onun için her taktığınızda flash belleğiniz virüs kapıyor olma ihtimali var. Murat Hocanın adımlarını uygulayın bakalım.