Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.252 Çözümler 2 24 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar laptoptan flash belleğe film kopyalarken Type-C girişi ile kopyalayabiliyorum ama USB'a girişi ile kopyalamaya çalışırken " 0x800701b1 " bu hata kodunu veriyor. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Arkadaşlar laptoptan flash belleğe film kopyalarken Type-C girişi ile kopyalayabiliyorum ama USB'a girişi ile kopyalamaya çalışırken " 0x800701b1 " bu hata kodunu veriyor. Neden olabilir?
Çözüm Herhangibirisiyim 24 Haziran 2025 Yusuf dikecin silahı dedi: Type-C tarafıyla kopyalıyor. Ama ben USB tarafıyla daha hızlı kopyalıyor mu diye deneyecektim. Ona göre flash bellek alacaktım. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin.
Yusuf dikecin silahı dedi: Type-C tarafıyla kopyalıyor. Ama ben USB tarafıyla daha hızlı kopyalıyor mu diye deneyecektim. Ona göre flash bellek alacaktım. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin.
Herhangibirisiyim Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul, Bahçelievler Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3-12100F Sapphire Pulse RX 5600 XT 16 GB G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz CL16 ASRock H610M-HVS 512 GB Kioxia M.2 SSD Çift monitör Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 24 Haziran 2025 #2 Flash belleği başka bir porta takın. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.252 Çözümler 2 24 Haziran 2025 #3 Herhangibirisiyim dedi: Flash belleği başka bir porta takın. Genişletmek için tıkla... Type-C tarafıyla kopyalıyor. Ama ben USB tarafıyla daha hızlı kopyalıyor mu diye deneyecektim. Ona göre flash bellek alacaktım. Artı 0 Eksi
Herhangibirisiyim dedi: Flash belleği başka bir porta takın. Genişletmek için tıkla... Type-C tarafıyla kopyalıyor. Ama ben USB tarafıyla daha hızlı kopyalıyor mu diye deneyecektim. Ona göre flash bellek alacaktım.
Herhangibirisiyim Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul, Bahçelievler Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i3-12100F Sapphire Pulse RX 5600 XT 16 GB G.Skill Ripjaws DDR4 3200 MHz CL16 ASRock H610M-HVS 512 GB Kioxia M.2 SSD Çift monitör Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim 24 Haziran 2025 #4 Yusuf dikecin silahı dedi: Type-C tarafıyla kopyalıyor. Ama ben USB tarafıyla daha hızlı kopyalıyor mu diye deneyecektim. Ona göre flash bellek alacaktım. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Yusuf dikecin silahı dedi: Type-C tarafıyla kopyalıyor. Ama ben USB tarafıyla daha hızlı kopyalıyor mu diye deneyecektim. Ona göre flash bellek alacaktım. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin.
KS KS Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.252 Çözümler 2 24 Haziran 2025 #5 Herhangibirisiyim dedi: Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Haa onu da denedim de yine aynı. Hem o zaman 2. usb a ya takınca bu sefer mouse çalışmıyor. Herhangibirisiyim dedi: Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Herhangibirisiyim dedi: Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapınca bu sefer çalıştı hocam teşekkürler kopyalamayı yapabildim. Artı 0 Eksi
Herhangibirisiyim dedi: Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Haa onu da denedim de yine aynı. Hem o zaman 2. usb a ya takınca bu sefer mouse çalışmıyor. Herhangibirisiyim dedi: Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Herhangibirisiyim dedi: Dediğimi yanlış anladınız sanırım, USB belleğinizi laptopta başka bir Type-A porta takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapınca bu sefer çalıştı hocam teşekkürler kopyalamayı yapabildim.