Flash bellek kullanmadan Windows 7'ye geçme

OnlyGroovy

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Technopat Forum'da.
Windows 10'a USB'siz CD'siz çıkmama rağmen inerken araştırmalarıma göre öyle bir seçenek bulamadım, yardımcı olur musunuz? (Bayağıdır Win 10 kullanıyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7.ISO dosyasını indirip ayıklayın daha sonrasında klasöre girip sources klasörüne çift tıp yapın ve buradan setup isimli dosyaya sağ tık yapın böylece kurulum başlayacaktır.

Windows 10'a USB'siz CD'siz çıkmama rağmen inerken araştırmalarıma göre öyle bir seçenek bulamadım, yardımcı olur musunuz? (Bayağıdır Win 10 kullanıyorum).

Yapamazsınız. Yüksek bir sürümden düşük bir sürüme geçemezsiniz. İsterseniz deneyebilirsiniz. Kurulumun ortasında hata verecek. Bizzat yaparak öğrendim.

Yapamazsınız. Yüksek bir sürümden düşük bir sürüme geçemezsiniz. İsterseniz deneyebilirsiniz. Kurulumun ortasında hata verecek. Bizzat yaparak öğrendim.

Benim söylediğim yöntemle düşürdüm ben, yapılabilir.

İstersen anydesk yükle oradan da yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…