Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2012 #1 Sandisk markasını fazla tercih etmememin tek sebebi uyduruk olması. Nerede ucuz mal orada ... diyorum ve Sandisk satın almıyorum
Sandisk markasını fazla tercih etmememin tek sebebi uyduruk olması. Nerede ucuz mal orada ... diyorum ve Sandisk satın almıyorum
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2012 #2 San Disk kötü değil süper. Ancak benim tercihim Micro SD satın alırken Kingston. Sony de güzel ancak Kingston tercihim.
San Disk kötü değil süper. Ancak benim tercihim Micro SD satın alırken Kingston. Sony de güzel ancak Kingston tercihim.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2012 #3 Şu ana kadar yıllarca sağlam kalan SanDisk USB bellek göremedim. 2005'te satın aldığım Kingston USB bellek halen sağlam
Şu ana kadar yıllarca sağlam kalan SanDisk USB bellek göremedim. 2005'te satın aldığım Kingston USB bellek halen sağlam