Flash bellek medya yok sorunu

Farklı bir PC'de görebiliyor musunuz? Sağ tıkladığınız zaman "Harf Ata" gibi bir seçenek gelmiyor mu?

Aynı sorun şuan bende de var Flash Diski takıyorum algılıyor ses olarak bir tepki var fakat görünmüyor içine de giremiyorum disk takın diyor her yolu denedim ama olmadı. Var mı başka bir çözümü bunun 3-4 gün öncesine kadar görüyordu fakat biçimlendirme yapmaya çalıştım biçimlendirilemiyor hatası aldım sonrası da hiç görmemeye başladı.

Benim sorunum şöyle Flash Diski bilgisayarıma taktığımda ses olarak bir uyarı alıyorum lakin disk yönetimini girdiğimde flash diskin olduğu kısımda hiç bir ibare gözükmüyor medya yok diyor.

Yok olmuyor hiç bir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
@4L6IN
Fazla yapabilecek bir şey yok gibi. Başka bir bilgisayarda deneyebilirsiniz flash belleği.

Mesela USB bellek ''E:'' harfi ile gösteriliyorsa:
Kod:
chkdsk E: /r /f

@Türkçesever Diğer forumlardan çözümleri yazarak değil sosyalde yazılan çözümleri yazman daha yararlı olur.

@tyfralgn Toshiba Transmemory Secure kaldırma
Son paragraf ve son linki indir sonucu paylaşın. Sağlam bir USB girişi olan bilgisayara takın.

Verdiğiniz linkteki uygulamaları denedim 1. seçenekte flash belleği görmedi.
1. Linki dene diye birşey söylenmemişti.

http://www.usbdev.ru/?wpfb_dl=6741
Bunu indirin. Şifre: usbdev.ru
Rar'dan çıkarıp içindeki UmpToolV6A.exe olanı yönetici olarak çalıştırın.
Refresh tıkla bellek bulunursa ALL Start olana bas ve bitene kadar bekle. Tanımaz ise veya hata verirse remi paylaşın.
Hata verirse bunu kullanıp tekrar dene;
USB Oblivion

Bu önerilerinizi hafıza kartı içinde deneyebilir miyiz ?

Kardeşim öncelikle bir ISO dosyası bul ve onu Flash belleğine Rufus ile yazmaya çalış. Rufus zaten kendisi USB diske format attığı için düzelir ve içine ISO ile yazdırmış dosyaları da silebilirsin. Benden hadi eyvallah. Bu arada bu çözümü kendim denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…