Brenoo Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2023 #1 Kendi flash belleğimi yapmak istiyorum. Devre kısımları için ne tür malzemeler lazım? Ya da nereden temin edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2023
Kendi flash belleğimi yapmak istiyorum. Devre kısımları için ne tür malzemeler lazım? Ya da nereden temin edebilirim?
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 10 Eylül 2023 #2 Brenoo dedi: Kendi flash belleğimi yapmak istiyorum. Devre kısımları için ne tür malzemeler lazım? Ya da nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kanka öyle bulamazsın. Özel lehim makineleri vs. lazım üstelik sana kontrolcü kristal bellek kısmı gibi yerler lazım ki belleği bulamazsın.
Brenoo dedi: Kendi flash belleğimi yapmak istiyorum. Devre kısımları için ne tür malzemeler lazım? Ya da nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kanka öyle bulamazsın. Özel lehim makineleri vs. lazım üstelik sana kontrolcü kristal bellek kısmı gibi yerler lazım ki belleği bulamazsın.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 10 Eylül 2023 #3 El işi yapmak çok zordur diye düşünüyorum. Eğer tüm parçalar satılıyorsa bile birleştirmesi zordur.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 10 Eylül 2023 #4 Flash bellek yongalari ve kontrolculeri BGA tip ve bunlar normal sekilde lehimlenemiyor havya ile genelde ozel havya ya da makinelerle yapiliyor yukarida denildigi gibi.
Flash bellek yongalari ve kontrolculeri BGA tip ve bunlar normal sekilde lehimlenemiyor havya ile genelde ozel havya ya da makinelerle yapiliyor yukarida denildigi gibi.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 10 Eylül 2023 #5 OnlyX dedi: Kanka öyle bulamazsın. Özel lehim makineleri vs. lazım üstelik sana kontrolcü kristal bellek kısmı gibi yerler lazım ki belleği bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Smd parça olarak geçiyor hatta söyleyeyim.
OnlyX dedi: Kanka öyle bulamazsın. Özel lehim makineleri vs. lazım üstelik sana kontrolcü kristal bellek kısmı gibi yerler lazım ki belleği bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Smd parça olarak geçiyor hatta söyleyeyim.