Flash bellek ne işe yarar?

qRowLing

Hectopat
Daha fazla  
3 gün önce çekilişten 32 GB Kingston marka bir flash bellek kazandım az çok ne işe yaradığını biliyorum ama yine de size danışmak istedim bilgisayarımın performansını hızlandırmak için kullanabilir miyim veya flash belleğe nasıl isim verebilirim.

Bilgisayara bagladina icine 32 GB'yi aşmayacak sinirda dosya koyabilirsin. Dosyalarda sol tarafta sol tik yapip adlandirabilirsin.

Depolama amaçlı kullanabilirsiniz resim, video vs. İsim vermek içinde sağ tıklayıp yeniden adlandır demeniz gerekiyor.

İçine dosya atabilirsin ama mevcut sınırı aşmayacak şekilde.

Flash Bellekler veri depolamak amacıyla üretilmiştir, her türlü dosyanızı bu disklere aktarabilirsiniz. Ayrıca flash belleğinizi önyüklenebilir hale getirip işletim sistemleri kurabilirsiniz.

Ayrıca ismini bilgisayar üzerinden değiştirebilirsiniz fakat BIOS üzerinde üreticinin belirlediği isim yazacaktır, örneğin Kioxia markalı belleklerde “TransMemory” yazar.

İsmi biçimlendirirken verebilirsin bilgisayar performansına aşırı etki de bulunmaz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…