Iventerth Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 194 Çözümler 1 15 Kasım 2024 #1 Tek seferde 60-70 GB dosya aktarımı yapıyorum. Aktarım hızı yüksek, minimum 128 GB kapasiteli flash bellek önerir misiniz?
Tek seferde 60-70 GB dosya aktarımı yapıyorum. Aktarım hızı yüksek, minimum 128 GB kapasiteli flash bellek önerir misiniz?
titan_tit Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 1.575 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
Iventerth Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 194 Çözümler 1 15 Kasım 2024 #3 titan_tit dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımda Type-C girişi mevcut değil. Diğer ürünü inceleyeceğim teşekkürler.
titan_tit dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımda Type-C girişi mevcut değil. Diğer ürünü inceleyeceğim teşekkürler.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.009 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 Iventerth dedi: Hocam bilgisayarımda Type-C girişi mevcut değil. Diğer ürünü inceleyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunda USB girişi var.
Iventerth dedi: Hocam bilgisayarımda Type-C girişi mevcut değil. Diğer ürünü inceleyeceğim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bunda USB girişi var.
Iventerth Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 194 Çözümler 1 15 Kasım 2024 #5 Eymenz dedi: Amazon.com.tr Bunda USB girişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam bu attığınız ile linkte verdiğim arasında kaldım. Baktığım testlerde birbirinden farklı sonuçlar çıkıyor. Sonuçları sağlıklı bir şekilde kontrol edebileceğim bir site veya bir kanal var mı? Amazon.com.tr
Eymenz dedi: Amazon.com.tr Bunda USB girişi var. Genişletmek için tıkla... Hocam bu attığınız ile linkte verdiğim arasında kaldım. Baktığım testlerde birbirinden farklı sonuçlar çıkıyor. Sonuçları sağlıklı bir şekilde kontrol edebileceğim bir site veya bir kanal var mı? Amazon.com.tr