Flash Bellek Önerisi

sthtoremember

Kilopat
Önemli verilerimi yedekleyebileceğim ve güvende olacaklarını düşündüğüm bir harici harddisk aldım 4-5 ay önce, arada kullanmama ve son derece dikkat etmeme rağmen 1 tane bad sector oluşmuş. Biraz moralim bozuldu, umarım artmaz ama yine de içim rahat etmedi. Önemli verilerim güvende olsun istiyorum. Bunun için 64 veya 128 GB'lık flash bellek almayı düşünüyorum. Bütçe 100-150 TL olabilir, bu fiyata 128 zor olabilir biliyorum. 64 de olabilir benim için daha önemli olan sağlam olması. Şimdiden teşekkürler.

Bunun yanında arkadaşımın son derece hor kullandığı, hatta sert bir şekilde yere düşüşüne bile şahit olduğum harddiskinde hiç sorun yok. Neden benimki böyle oldu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Samsung harici HDD kullanıyordum. Ara sıra düşüyordu yere. Bir şey olmamıştı şimdiye kadar fakat geçen bir karış bile olmayan yüksekten düşünce gitti cihaz:) Biraz tuhaf cihazlar cidden. Arkadaşım Seagate ve Toshiba kullanıyor ve çok kötü kullanıyor. Ama cihazlara bir tık bile olmadı. Sanırım ben de onlardan alacağım. Flash bellek olarak ise SanDisk'in modellerini kullanabilirsiniz. Gerçekten sağlam. Ben seyahatlerimde hep onu kullanıyorum. Kaydırmalı USB ucu ile kırılma derdi de olmuyor.

Benim kullandığım: Sandisk Ultra 64GB USB3.0 USB Flash Bellek SDCZ48-064G-U46 - Nanokatalog

Ayrıca bu model de güzeldir: Cruzer Force 64GB Metal Usb Bellek (Distribütör Garantili) Sandisk | Trendyol

Ben Samsung harici HDD kullanıyordum. Ara sıra düşüyordu yere. Bir şey olmamıştı şimdiye kadar fakat geçen bir karış bile olmayan yüksekten düşünce gitti cihaz:) Biraz tuhaf cihazlar cidden. Arkadaşım Seagate ve Toshiba kullanıyor ve çok kötü kullanıyor. Ama cihazlara bir tık bile olmadı. Sanırım ben de onlardan alacağım. Flash bellek olarak ise SanDisk'in modellerini kullanabilirsiniz. Gerçekten sağlam. Ben seyahatlerimde hep onu kullanıyorum. Kaydırmalı USB ucu ile kırılma derdi de olmuyor.

Benim kullandığım: Sandisk Ultra 64GB USB3.0 USB Flash Bellek SDCZ48-064G-U46 - Nanokatalog

Ayrıca bu model de güzeldir: Cruzer Force 64GB Metal Usb Bellek (Distribütör Garantili) Sandisk | Trendyol

Teşekkür ederim. Evet gerçekten tuhaf cihazlar. Benim hor kullanan arkadaşımınki de Seagate marka. Bundan sonra alacak olursam ben de bu markaya yönelebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı