ExpentoLeviosa Kilopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 443 18 Şubat 2021 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Format atman gereksiz. Genişletmek için tıkla... Yeni donanımlar eski driverlarla çakışabilir. Temiz kurulum yapmak istiyorum.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Format atman gereksiz. Genişletmek için tıkla... Yeni donanımlar eski driverlarla çakışabilir. Temiz kurulum yapmak istiyorum.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #12 ExpentoLeviosa dedi: Yeni donanımlar eski driverlarla çakışabilir. Temiz kurulum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin tercihizin ama çakışmaz donanım değiştirince zaten eskileri siler yenileri siz yüklersiniz. Çok kez böyle yaptım.
ExpentoLeviosa dedi: Yeni donanımlar eski driverlarla çakışabilir. Temiz kurulum yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin tercihizin ama çakışmaz donanım değiştirince zaten eskileri siler yenileri siz yüklersiniz. Çok kez böyle yaptım.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 18 Şubat 2021 #13 Evet mümkün. Tamsa13 kanalında (YouTube) bu içerik mevcut.
Lixue3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.659 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #14 ExpentoLeviosa dedi: Anakart ve işlemci değişikliğine gittim parçalarım birazdan elimde olacak ve format atabileceğim bir belleğim yok Genişletmek için tıkla... işte şimdi bruh
ExpentoLeviosa dedi: Anakart ve işlemci değişikliğine gittim parçalarım birazdan elimde olacak ve format atabileceğim bir belleğim yok Genişletmek için tıkla... işte şimdi bruh