TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Ben Windows kullanıcısıyım ve elimde USB flash bellek yok ve MacOS'a geçmek istiyorum. Yapabilir miyim yoksa illaki olmak mı zorunda? Teşekkürler.
Ben Windows kullanıcısıyım ve elimde USB flash bellek yok ve MacOS'a geçmek istiyorum. Yapabilir miyim yoksa illaki olmak mı zorunda? Teşekkürler.
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 4 Temmuz 2022 #2 TeknoEmir dedi: Ben Windows kullanıcısıyım ve elimde USB flash bellek yok ve MacOS'a geçmek istiyorum. Yapabilir miyim yoksa illaki olmak mı zorunda? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB lazım olur boot için, ve 4 GB'dan yüksek almaya dikkat et, yoksa yapamazsın bootu.
TeknoEmir dedi: Ben Windows kullanıcısıyım ve elimde USB flash bellek yok ve MacOS'a geçmek istiyorum. Yapabilir miyim yoksa illaki olmak mı zorunda? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... USB lazım olur boot için, ve 4 GB'dan yüksek almaya dikkat et, yoksa yapamazsın bootu.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 4 Temmuz 2022 #3 Diskinizden bir EFI bölümü ayırıp oraya recovery dosyalarını atarsanız boot edip kurabilirsiniz.