TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Merhaba, laptopum çok düşük ve W7 indirmek istiyorum. Ama flash belleğim yok Aslında var ama yeterli değil. Flash belleksiz indirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2022
Merhaba, laptopum çok düşük ve W7 indirmek istiyorum. Ama flash belleğim yok Aslında var ama yeterli değil. Flash belleksiz indirebilir miyim?
ardaozalp74 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 TeknoEmir dedi: Merhaba, laptopum çok düşük ve W7 indirmek istiyorum. Ama flash belleğim yok Aslında var ama yeterli değil. Flash belleksiz indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
TeknoEmir dedi: Merhaba, laptopum çok düşük ve W7 indirmek istiyorum. Ama flash belleğim yok Aslında var ama yeterli değil. Flash belleksiz indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.942 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 İndirilir. Bilgisayarında kaç bit yazılım varsa onu yükleyip program kuruyormuş gibi format atabilirsin. 32 bit bilgisayara 64 bit sürümlü işletim sistemi kuramazsın kısaca.
İndirilir. Bilgisayarında kaç bit yazılım varsa onu yükleyip program kuruyormuş gibi format atabilirsin. 32 bit bilgisayara 64 bit sürümlü işletim sistemi kuramazsın kısaca.