krm.akks Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-09-02 at 23.43.55.jpeg 90,5 KB · Görüntüleme: 111
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #2 krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir şey yaptınız? Yani ne amaçla kullanacaksınız?
krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir şey yaptınız? Yani ne amaçla kullanacaksınız?
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Eylül 2021 #3 Hocam sorun olmaz da amacınız neydi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 3 Eylül 2021 #4 krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir? Prizden bilgi falan mı aktarmayı düşünüyorsunuz?
krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir? Prizden bilgi falan mı aktarmayı düşünüyorsunuz?
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 3 Eylül 2021 #5 Küçükken fare ve klavyeyi aynı bu şekilde bağladığımı hatırlıyorum. Bir şey olmamıştı, zaten çalışmamışlardı. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Küçükken fare ve klavyeyi aynı bu şekilde bağladığımı hatırlıyorum. Bir şey olmamıştı, zaten çalışmamışlardı. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EfeHizm Decapat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 Yine garip fanteziler.
Vincenzoo Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 100 3 Eylül 2021 #7 krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Deneyiminizin sonucunu video ile bizimle paylaşır mısınız?
krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Deneyiminizin sonucunu video ile bizimle paylaşır mısınız?
GrsMiller Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #8 krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Gelen elektrik nedeniyle voltaj artar flashbellek M.2 SSD olur saniyede 1 TB okuma hızına çıkar. Çok karlı iş. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
krm.akks dedi: Şu fotoğraftaki gibi yaptım. Sadece eğlencesine ama zarar görür mü? Genişletmek için tıkla... Gelen elektrik nedeniyle voltaj artar flashbellek M.2 SSD olur saniyede 1 TB okuma hızına çıkar. Çok karlı iş.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #9 Elektrik dağıtım şirketini belleğe virüs yükleyerek hackleyecek misin yoksa
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 3 Eylül 2021 #10 Neverchanges dedi: Elektrik dağıtım şirketini belleğe virüs yükleyerek hackleyecek misin yoksa Genişletmek için tıkla... Watch Dogs 4 trailer olabilir mi? (!)
Neverchanges dedi: Elektrik dağıtım şirketini belleğe virüs yükleyerek hackleyecek misin yoksa Genişletmek için tıkla... Watch Dogs 4 trailer olabilir mi? (!)