emre yaşar aydın Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #1 Selamun aleyküm arkadaşlar. Flash belleğimi bilgisayara takıyorum. Flash belleğe tıkladığım zaman içinde şöyle bir klasör daha olduğunu görüyorum ; Sonra buna tıkladığım zaman ise şu hatayla karşılaşıyorum ; Yardım ederseniz sevinirim ?
Selamun aleyküm arkadaşlar. Flash belleğimi bilgisayara takıyorum. Flash belleğe tıkladığım zaman içinde şöyle bir klasör daha olduğunu görüyorum ; Sonra buna tıkladığım zaman ise şu hatayla karşılaşıyorum ; Yardım ederseniz sevinirim ?
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #2 Virüs olabilir. İyi bir AV ile tarama yaptırır mısınız?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ekim 2015 #3 Virüs var her bulduğun şeye tıklama. İmzamdan KIS 2016 indir sistemi full scan ile tara usb belleklerin takılı olsun. İşlem bitene kadar da hiçbir şey yapma.
Virüs var her bulduğun şeye tıklama. İmzamdan KIS 2016 indir sistemi full scan ile tara usb belleklerin takılı olsun. İşlem bitene kadar da hiçbir şey yapma.