Çözüldü Flash Bellek Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

akillicino

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar, dün bilgisayarıma Mac os x kurmak için yeni flash bellek aldım. Win32 Disk Imager kullanarak gerekli dosyayı flash belleğe yazdırıyordum. Sonrasında yazmış mı diye kontrol etmek için Bilgisayarıma girdim. Flash bellek görünmedi, çıkarıp taktım Dınn diye ses geldi ama yine flash bellek görünmüyordu. Bunun çözümü var mı? Lütfen yardım edin.

Merhaba flash bellek sorunum olduğu için yeni başlık açmak istemedim. Forumda da sorunumun cevabını bulamadım.
Sorunum şöyle: telefon için aldığım 32 gb. Micro sd kartım var. Bu kartta 4 gb bölüm ayırdım. Daha sonra bu bölümü kullanamadım. İptal edip birleştirmek istedim. Google playden indirdiğim bir uygulama olan partition toolkit programıyla bu işlemi yapmaya çalıştım. Fakat ondan sonra 4 gb tamamen kayboldu. Artık görünmüyor. Sd cart 27 gb olarak görünüyor. Kaybolan 4 gb.ı nasıl geri getirebilirim ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

MiniTool Partition Wizard Home Edition ' u indir. Sonra MicroSD ni bilgisayara tak, Programı çalıştır.
1- 1. olan MiniTool Partition Wizard 'a gelin.
2- Orada disk 2 yazan yere gidin o görünmeyen kısmı seçin sağ tıklayın delete deyin . (Berki düzelir)
3- Sol üsteki tik işaretine tıkla.

- - - Güncellendi - - -

Ben bu HFS dosya biçimini silip, windows ta çalışır hale nasıl getirebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı