AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Flash bellek Vendorco'dan NAND oldu. Eskiden BIOS'da bile Vendorco gözükürdü ama şimdi nedense NAND oldu. Nasıl geri Vendorco yapabilirim?
Flash bellek Vendorco'dan NAND oldu. Eskiden BIOS'da bile Vendorco gözükürdü ama şimdi nedense NAND oldu. Nasıl geri Vendorco yapabilirim?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 13 Mayıs 2022 #2 AykutTaha02 dedi: Flash bellek Vendorco'dan NAND oldu. Eskiden BIOS'da bile Vendorco gözükürdü ama şimdi nedense NAND oldu. Nasıl geri Vendorco yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne fark ediyor? Artı 0 Eksi
AykutTaha02 dedi: Flash bellek Vendorco'dan NAND oldu. Eskiden BIOS'da bile Vendorco gözükürdü ama şimdi nedense NAND oldu. Nasıl geri Vendorco yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ne fark ediyor?
KS KS AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #3 gen2 dedi: Ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... Windows aygıt yönetici görüyor ama dosya yöneticisi gözükmüyor disk yönetiminde medya yok hatası. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... Windows aygıt yönetici görüyor ama dosya yöneticisi gözükmüyor disk yönetiminde medya yok hatası.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 13 Mayıs 2022 #4 AykutTaha02 dedi: Windows aygıt yönetici görüyor ama dosya yöneticisi gözükmüyor disk yönetiminde medya yok hatası. Genişletmek için tıkla... Benim USB bellek de bozulunca benzer bir şey oldu. Artı 0 Eksi
AykutTaha02 dedi: Windows aygıt yönetici görüyor ama dosya yöneticisi gözükmüyor disk yönetiminde medya yok hatası. Genişletmek için tıkla... Benim USB bellek de bozulunca benzer bir şey oldu.
KS KS AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #5 gen2 dedi: Ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... Buyrun SSler Artı 0 Eksi
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 15 Mayıs 2022 #6 USB'nin firmware'ı zarar görmüş olabilir, yapılacak pek bir şey yok gibi. Artı 0 Eksi
KS KS AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #7 e.n.e.s dedi: USB'nin Firmware'ı zarar görmüş olabilir, yapılacak pek bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelmez mi? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: USB'nin Firmware'ı zarar görmüş olabilir, yapılacak pek bir şey yok gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelmez mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 15 Mayıs 2022 #8 AykutTaha02 dedi: Hocam düzelmez mi? Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığım buna benzer bir durum yaşamıştı, USB düzelmemişti. Yani yapacak pek bir şey yok gibi hocam. Artı 0 Eksi
AykutTaha02 dedi: Hocam düzelmez mi? Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığım buna benzer bir durum yaşamıştı, USB düzelmemişti. Yani yapacak pek bir şey yok gibi hocam.
KS KS AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #9 e.n.e.s dedi: Bir tanıdığım buna benzer bir durum yaşamıştı, USB düzelmemişti. Yani yapacak pek bir şey yok gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım ama bulamadım siz bir bulmaya çalışır mısınız? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bir tanıdığım buna benzer bir durum yaşamıştı, USB düzelmemişti. Yani yapacak pek bir şey yok gibi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım ama bulamadım siz bir bulmaya çalışır mısınız?