K Kara cuma indirimcisi Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 44 16 Şubat 2020 #1 Merhabalar flash bellekteki veriler silindi içindeki verileri nasıl kurtarabilirim program yardımıyla getirilebilir mı?
Merhabalar flash bellekteki veriler silindi içindeki verileri nasıl kurtarabilirim program yardımıyla getirilebilir mı?
A Adsız 1 Ziyaretçi 16 Şubat 2020 #2 Kara cuma indirimcisi dedi: Merhabalar flash bellekteki veriler silindi içindeki verileri nasıl kurtarabilirim program yardımıyla getirilebilir mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl silindi? Biçimlendirme ile mi, el ile silme ile mi, yoksa virüsten kaynaklı mı?
Kara cuma indirimcisi dedi: Merhabalar flash bellekteki veriler silindi içindeki verileri nasıl kurtarabilirim program yardımıyla getirilebilir mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl silindi? Biçimlendirme ile mi, el ile silme ile mi, yoksa virüsten kaynaklı mı?
K Kara cuma indirimcisi Centipat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 44 16 Şubat 2020 #3 Silinen üye dedi: Nasıl silindi? Biçimlendirme ile mi, el ile silme ile mi, yoksa virüsten kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... El ile silindi
Silinen üye dedi: Nasıl silindi? Biçimlendirme ile mi, el ile silme ile mi, yoksa virüsten kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... El ile silindi
A Adsız 1 Ziyaretçi 16 Şubat 2020 #4 Bir sürü Data Recovery Programı var: Recuva MiniTool Data Recovery Lazesoft Recovery Suite: Bu program hem WinPE oluşturabiliyor, hem de veri kurtarabiliyor. Daha fazla saymama gerek var mı? Ancak bu tür programların çoğu paralı oluyor.
Bir sürü Data Recovery Programı var: Recuva MiniTool Data Recovery Lazesoft Recovery Suite: Bu program hem WinPE oluşturabiliyor, hem de veri kurtarabiliyor. Daha fazla saymama gerek var mı? Ancak bu tür programların çoğu paralı oluyor.
Emir13 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 482 Çözümler 2 9 Mayıs 2021 #5 Adsız 1 dedi: Nasıl silindi? Biçimlendirme ile mi, el ile silme ile mi, yoksa virüsten kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Ben biçimlendirdim nasıl geri getiricem?
Adsız 1 dedi: Nasıl silindi? Biçimlendirme ile mi, el ile silme ile mi, yoksa virüsten kaynaklı mı? Genişletmek için tıkla... Ben biçimlendirdim nasıl geri getiricem?