E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #1 İyi Sosyaller herkese. Bilgisayara flashı taktığımda isimler görseldeki gibi oluyor ama bunlar eski flashlarım. Yeni aldığım flashı takıyorum onda bu sıkıntıyla karşılaşmıyorum. Sizce neden olabilir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-07 115432.png 53,1 KB · Görüntüleme: 52
İyi Sosyaller herkese. Bilgisayara flashı taktığımda isimler görseldeki gibi oluyor ama bunlar eski flashlarım. Yeni aldığım flashı takıyorum onda bu sıkıntıyla karşılaşmıyorum. Sizce neden olabilir?
Çözüm AtakoHelikopteri 7 Mart 2023 Ü i ş ö ç gibi harfler İngilizcede olmadığından dolayı sorun oluyordur. Ü yerine U gibi harfleri kullanırsan sorun yaşamazsın.
Ü i ş ö ç gibi harfler İngilizcede olmadığından dolayı sorun oluyordur. Ü yerine U gibi harfleri kullanırsan sorun yaşamazsın.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #2 Ü i ş ö ç gibi harfler İngilizcede olmadığından dolayı sorun oluyordur. Ü yerine U gibi harfleri kullanırsan sorun yaşamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Ü i ş ö ç gibi harfler İngilizcede olmadığından dolayı sorun oluyordur. Ü yerine U gibi harfleri kullanırsan sorun yaşamazsın.
KS KS E Emresel sorular Decapat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: Ü i ş ö ç gibi harfler İngilizcede olmadığından dolayı sorun oluyordur. Ü yerine U gibi harfleri kullanırsan sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Aa evet o yüzdenmiş. Virüs var zannettim, teşekkürler. Ama o dediğiniz harfleri de göstermesi gerekmez miydi? Daha önce böyle bir şey olmuyordu. Yani öyle bir ayar var mı? Artı 0 Eksi
AtakoHelikopteri dedi: Ü i ş ö ç gibi harfler İngilizcede olmadığından dolayı sorun oluyordur. Ü yerine U gibi harfleri kullanırsan sorun yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... Aa evet o yüzdenmiş. Virüs var zannettim, teşekkürler. Ama o dediğiniz harfleri de göstermesi gerekmez miydi? Daha önce böyle bir şey olmuyordu. Yani öyle bir ayar var mı?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #4 Emresel sorular dedi: Aa evet o yüzdenmiş. Virüs var zannettim, teşekkürler. Ama o dediğiniz harfleri de göstermesi gerekmez miydi? Daha önce böyle bir şey olmuyordu. Yani öyle bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Eski flash belleklerde oluyor demişsin. Büyük bir ihtimal flashtan kaynaklı donanımsal bir sorun. Artı 0 Eksi
Emresel sorular dedi: Aa evet o yüzdenmiş. Virüs var zannettim, teşekkürler. Ama o dediğiniz harfleri de göstermesi gerekmez miydi? Daha önce böyle bir şey olmuyordu. Yani öyle bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Eski flash belleklerde oluyor demişsin. Büyük bir ihtimal flashtan kaynaklı donanımsal bir sorun.