Flash Bellek Yerel Disk Olarak Görünüyor

PCKurdu1903

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Merhabalar,

Arkadaşlar ben sırf içine Windows 8.1 İSO dosyası yükleyip yeni bilgisayarıma Windows 8.1 yüklemek için yeni bir flash bellek aldım. Flash belleğin markası Sandisk Cruzer.

Şimdi ben flash belleği bilgisayarıma taktım fakat çıkarılabilir disk olarak gözükmesi yerine yerel disk olarak gözüküyor. Hal böyle olunca da Windows 7 USB Download Tool programı flash belleği görmüyor bende ISO dosyasını yükleyemiyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz?

SanDisk USB bellekler sorun yaşatır. İade edebilirseniz iade edin. Corsair ya da Kingston gibi markalara yönelin. USB belleğin dosya sistemi nedir?

Hocam iade edebileceğimi sanmıyorum çünkü internette satış yapan bir arkadaştan aldım ve çok çok uygun fiyata aldım o yüzden o evet dese bile ben iade etmek istemem açıkçası. Dosya sistemi FAT32 fakat biçimlendirince NTFS sistemine dönüşebiliyor.

Minitool ile bütün USB bellek bölümlerini silin ve Primary, FAT32 formatında yeni bir bölüm oluşturun.

Çok teşekkür ederim hocam hemen deniyorum.

Minitool ile bütün USB bellek bölümlerini silin ve Primary, FAT32 formatında yeni bir bölüm oluşturun.

Hocam yapamadım programı açtıktan sonra Disk 2 bölümündeki flash belleği delete yapıp siliyorum daha sonra Create yapıp yeni oluşturuyorum oluşturma ekranında primary Fat32 seçiyorum oluşturuyorum daha sonra bilgisayarıma giriyorum değişen bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…