tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 737 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Dün Mac bilgisayara flash belleğimi takmıştım bugun kendi bilgisayarıma takınca böyle dosyalar geldiğini gördüm. Bunlar virüs falan mıdır acaba bilgisi olan var mı? Kaspersky ile tarattım bir sorun yok gözüküyor ama içim rahat etmedi.
Dün Mac bilgisayara flash belleğimi takmıştım bugun kendi bilgisayarıma takınca böyle dosyalar geldiğini gördüm. Bunlar virüs falan mıdır acaba bilgisi olan var mı? Kaspersky ile tarattım bir sorun yok gözüküyor ama içim rahat etmedi.
Nightsun Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #2 Dosyaları virustotalde de aratın isterseniz.
Zakiru Decapat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 173 Makaleler 1 4 Ocak 2024 #3 Virüstür, yabancı bir yerde okumuştum. McShield uygulamasını kullanarak çözüldüğünü söylemiş yabancı arkadaş.
Virüstür, yabancı bir yerde okumuştum. McShield uygulamasını kullanarak çözüldüğünü söylemiş yabancı arkadaş.