3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Mayıs 2021 #11 Arif.Işık dedi: Peki Flash belleği hala kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Zararlı yazılım silindikten sonra biçimlendirme yaptıysanız güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Arif.Işık dedi: Peki Flash belleği hala kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Zararlı yazılım silindikten sonra biçimlendirme yaptıysanız güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.
Arif.Işık Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 300319 dedi: Tabii ki. Zararlı yazılım silindikten sonra biçimlendirme yaptıysanız güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
300319 dedi: Tabii ki. Zararlı yazılım silindikten sonra biçimlendirme yaptıysanız güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 27 Mayıs 2021 #13 zeki1981 dedi: Defender zaten virüsün girişini kesmiş sorun olmaz formata gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen formata gerek yok arkadaşın demesi gibi.
zeki1981 dedi: Defender zaten virüsün girişini kesmiş sorun olmaz formata gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen formata gerek yok arkadaşın demesi gibi.
Arif.Işık Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 339 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #14 M e l i s s a dedi: Bilgisayara ne takılırsa takılsın mutlaka açmadan evvel tarayın. Vakit kaybetmemiş olursunuz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Flashı taktığımda otomatik açıldı. Kıscası taratmaya vaktim bile olmadı.
M e l i s s a dedi: Bilgisayara ne takılırsa takılsın mutlaka açmadan evvel tarayın. Vakit kaybetmemiş olursunuz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Flashı taktığımda otomatik açıldı. Kıscası taratmaya vaktim bile olmadı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Mayıs 2021 #15 Arif.Işık dedi: Flashı taktığımda otomatik açıldı. Kıscası taratmaya vaktim bile olmadı. Genişletmek için tıkla... AV bu yüzden var taktığınızda tespit etsin diye.
Arif.Işık dedi: Flashı taktığımda otomatik açıldı. Kıscası taratmaya vaktim bile olmadı. Genişletmek için tıkla... AV bu yüzden var taktığınızda tespit etsin diye.