Sadık Baydı Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 RAM 4 gb SSD veya HDD modeli 256 gb Ekran kartı GTX 650 Ben Windows 8.1 yüklü bilgisayarıma Windows 7 Ultimate kuracağım ama boot yaparken Windows 8.1 açılıyor ve boot yapmıyor.
Ben Windows 8.1 yüklü bilgisayarıma Windows 7 Ultimate kuracağım ama boot yaparken Windows 8.1 açılıyor ve boot yapmıyor.
Çözüm Cpt. Deadpool 31 Ocak 2023 Benzer bir sorunu HP laptobumda yaşamıştım. Bios ayarlarından sistem ve usb bootu arasında öncelik atamak gerekiyor. Link atılıyor mu bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benzer bir sorunu HP laptobumda yaşamıştım. Bios ayarlarından sistem ve usb bootu arasında öncelik atamak gerekiyor. Link atılıyor mu bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 31 Ocak 2023 #2 Anakartın ne? Artı 0 Eksi
A Ahi Mirza Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i7 12700H / RTX 3050ti / DDR5 16 Gb Ram / Windows 10 Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 Bir sürü nedeni olabilir eski bir anakartın varsa boot yöntemi olarak MBR'ı seç eğer yeni veya çok eski bir sistemin yoksa GPT'yi seçmen lazım. Artı 0 Eksi
Bir sürü nedeni olabilir eski bir anakartın varsa boot yöntemi olarak MBR'ı seç eğer yeni veya çok eski bir sistemin yoksa GPT'yi seçmen lazım.
Cpt. Deadpool Kilopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 67 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 Benzer bir sorunu HP laptobumda yaşamıştım. Bios ayarlarından sistem ve usb bootu arasında öncelik atamak gerekiyor. Link atılıyor mu bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Benzer bir sorunu HP laptobumda yaşamıştım. Bios ayarlarından sistem ve usb bootu arasında öncelik atamak gerekiyor. Link atılıyor mu bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Sadık Baydı Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #5 Cpt. Deadpool dedi: Benzer bir sorunu HP laptopumda yaşamıştım. BIOS ayarlarından sistem ve USB bootu arasında öncelik atamak gerekiyor. Link atılıyor mu bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunumu çözdü. Artı 0 Eksi
Cpt. Deadpool dedi: Benzer bir sorunu HP laptopumda yaşamıştım. BIOS ayarlarından sistem ve USB bootu arasında öncelik atamak gerekiyor. Link atılıyor mu bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sorunumu çözdü.