Flash bellekten indirilen Windows 11 Pro güvenilir mi?

Reis203

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni sistem topladım. Montaj ve W11 kurulumu için bilgisayarcıya gittim. Bilgisayarcı W11'i flash bellekten 5 dakikada kurdu. Driverları da driver pack 2019 diye bir programdan kurdu. W11'in 5 dakikada kurulması garip geldi. W11 crack olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim elimde bulunan güzel bir Windows 11 Crack var ama bilgisayarcının içine ne attığını bilemeyiz, aynı şey Windows 10 ya da 7 için de geçerli, bilgisayarcının ISO dosyalarını nerden aldığı önemli. Ayrıca 5 dakikada kurması internet hızına ve ssd'ye bağlı, bence bilgisayarcılara hiç güvenmeyin, sen en iyisi burdan indir ve tekrar kur : Windows 11 ( Crack olmadığı için ürün anahtarı ister, youtube'de ufak bir arama ile nasıl etkinmiş gibi gösterilceğini bulabilirsin)

Hocam Windows 11'i USB'den kurmuş olabilir. Ama bilgisayarcı cihazınızı KMSpico ile lisanslamış olabilir. Bu sıkıntılı bir durum. Ayrıca otomatik driver kurma programları yanlış veya eksik driver kurabiliyor. Elle kurmak en iyisi.

O bilgisayarcıya bağlı bilemeyiz ne attığını sorsaydın keşke bilgisayarcıya.

M.2 SSD- 1Gbps İnternet ve USB 3.0 ile hızlı kurulum mümkün crack mi değil mi bilemeyiz; verdiğin parayı bilmem de en düşük OEM lisans 15 lira imiş yalnız internet cafelerin eskiden alışkanlıkları olan film-müzik satma DVD kiralama vb. Alışkanlıklardan dolayı Windows 11 lisanslı kuracağını zannetmem açıkçası. Korsan işlerine alışıklar; çünkü...

Kurulumu çok kolay videoları var USB'ye hazırlayıp 15 TL'ye de OEM lisans alsaydın keşke güven vermezse 15 TL'lik lisans SağlamLisans sitesinden al 129₺.

W11 crackliyse orijinal W11’i crackli W11 üzerinden indirdiğim için dosyayı açınca crackli W11 indirdiğim dosyaya virüs bulaştıramaz mı? Açıklaması biraz zor oldu ama dikkatli okursanız demek istediğimi anlarsınız.

Demek istediğinizi anladım ancak sıfırdan bir kurulum yapmak isterseniz flash belleğinize size verdiğim linkten Windows 11 ISO dosyasını alabilirsiniz ve format atabilirsiniz. Bu şekilde crakcli win üzerine kurmak yerine sıfırdan bir kurulum yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…